spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι δοκιμές των Jeep Plug-in Hybrid

Οι δοκιμές των Jeep Plug-in Hybrid

Οι δοκιμές των Jeep Plug-in Hybrid

Με τα νέα Jeep Plug-in Hybrid να βρίσκονται προ των πυλών, η Jeep ετοίμασε ένα ξεχωριστό video για να τιμήσει του ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την εξέλιξη των Renagade 4xe και Compass 4xe και παράλληλα το κοινό να πάρει μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες των νέων μοντέλων.

Δείτε το video με τις δοκιμές των  Jeep  Renegade  4xe  και  Compass 4xe:

Το πρώτα εξηλεκτρισμένα Jeep βρίσκονται ένα βήμα πριν περάσουν στην παραγωγή. Η ιστοσελίδα www.jeep.gr/4xe-hybrid που βρίσκεται ήδη στον αέρα, προσφέρει σειρά πληροφοριών για τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της μάρκας που χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα 4xe θα προσφέρουν ακόμα υψηλότερες εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες και παράλληλα δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 (<50γρμ./χλμ.).

Με τη νέα τεχνολογία της Jeep να έχει δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες από τους μηχανικούς της Fiat Chrysler Automobiles, η μάρκα τιμά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια δημιουργώντας ένα ξεχωριστό video. Ήρωες τα μοντέλα και κυρίως οι άνθρωποι που πραγματοποιούν ένα επικό ταξίδι 3.800χλμ. από το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο μέχρι το κέντρο χειμερινών δοκιμών στο Arjeplog στη Β. Σουηδία.

Jeep Hybrid_03

Μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα, τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep, κάλυψαν αυτή τη σημαντική απόσταση αντιμετωπίζοντας πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, όπως εκείνες που θα αντιμετωπίζουν και οι χρήστες των Renegade 4xe και Compass 4xe σε λίγο καιρό. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής το υβριδικό σύστημα δοκιμάστηκε στα όρια του ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία του κάτω από τις πλέον δύσκολες συνθήκες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO