Εκδηλώσεις Auto

Η Ford Motor Ελλάς υποστηρικτής Γεωπολιτικού Συνεδρίου

Οι Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι Ελληνοτουρκικές  Σχέσεις  και οι επιλογές της Ελλάδας

H Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε τον βασικό υποστηρικτή του Γεωπολιτικού Συνεδρίου με θέμα «Οι Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και οι Επιλογές της Ελλάδας», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μυστρά την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Οι εργασίες του Γεωπολιτικού Συνεδρίου, το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με την Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort & Spa, αποτελώντας μέρος των εκδηλώσεων του Δήμου Σπάρτης για την επέτειο των 2500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών.

Ford Symposium_03

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της χώρας μας, δημοσιογράφοι, αλλά και ξένοι διπλωμάτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με αφορμή τα επίκαιρα θέματα της διεθνούς πολιτικής σκηνής και ιδιαίτερα τις πρόσφατες εξελίξεις στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ανάμεσα στους ομιλητές ξεχώρισαν οι παρουσίες των Ευάγγελου Βενιζέλου (πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ΑΠΘ / Κεντρικός Εισηγητής), Κώστα Γκιουλέκα (Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας & Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων, πρ. Υπουργός), Θανάση Δαβάκη (Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής των Ελλήνων, πρ. Υπουργός), Πέτρου Ευθυμίου (πρ. Υπουργός) και Σταύρου Λυγερού (Πολιτικός Σχολιαστής).

Ford Symposium_04

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια των εορτασμών για τα 2500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών, ο Δήμος Σπάρτης προγραμματίζει για την προσεχή περίοδο ένα πλήθος εκδηλώσεων, αθλητικών διοργανώσεων, διεθνών φόρουμ για τις σχέσεις Ανατολής-Δύσης, συνέδρια και διαγωνισμούς, τιμώντας έτσι με τον πλέον ιδανικό τρόπο την ιστορική αυτή μάχη.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok