spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο νέο Nissan JUKE τρέχει και ξεχωρίζει

Το νέο Nissan JUKE τρέχει και ξεχωρίζει

nissan juke near a small waterfall in a village

Από το 6th  Lycabettus Run ένα από τους πιο όμορφους αγώνες  στον μαγευτικό λόφο του Λυκαβηττού,   δεν θα μπορούσε να λείπει το ολοκαίνουργιο  Nissan JUKE που, με το ξεχωριστό του στυλ,  θα δώσει ακόμα περισσότερο χρώμα στην μοναδική αυτή εκδήλωση.

Nissan Juke_03

Το 6th   Lycabettus Run θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου,  για 6η συνεχόμενη χρονιά,  στον λόφο του Λυκαβηττού,   με  το εντυπωσιακό, νέο  Nissan JUKE να βρίσκεται στην εκκίνηση ως official course car.  To νέο JUKE, Θα λάβει εκκίνηση μαζί με τους δρομείς και θα προπορεύεται του πρώτου αθλητή.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του περιφερειακού Λυκαβηττού, θα παραμείνει στον χώρο της  εκκίνησης, ώστε όλοι οι δρομείς του 6th Lycabettus Run να μπορούν να το θαυμάσουν από κοντά.

Nissan Juke_04

Το ολοκαίνουργιο Nissan JUKE επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των compact crossovers με ισχυρή προσωπικότητα, περισσότερες επιδόσεις και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Έχοντας θέσει ψηλά τον πήχη στα compact crossovers, εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, μέσω της ξεχωριστής προσωπικότητάς του, η επόμενη γενιά του Nissan JUKE ήρθε για να “ταράξει” και πάλι τα νερά της κατηγορίας του. Απολαυστικό, όπως πάντα στην οδήγηση, το ολοκαίνουργιο JUKE προσφέρει νέα επίπεδα από πλευράς επιδόσεων και τεχνολογιών, με το “μανδύα” ενός εντυπωσιακού και ακόμα πιο άνετου πλαισίου crossover.

Nissan Juke_05

Με σχεδόν 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους Ευρωπαϊκούς δρόμους, το Nissan JUKE ανταποκρίθηκε στο έπακρο στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων αγοραστών, χάρη στον ξεχωριστό σχεδιασμό του. Η επόμενη γενιά του JUKE, έρχεται για να προσελκύσει εκείνους τους οδηγούς που εκτιμούν το σχεδιασμό, την τεχνολογία και τις επιδόσεις, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα, στην κατηγορία των crossovers. Με το ProPILOT και την κορυφαία συνδεσιμότητα, το JUKE φέρνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της Nissan για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Nissan Juke_06

To Nissan JUKE επιστρέφει με την μοναδική του ταυτότητα, ακόμα περισσότερο χαρακτήρα, συναρπαστικές επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οδηγών.  Η Nissan εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλους τους δρομείς του 6th Lycabettus Run,  που θα αγωνιστούν στην μοναδική αυτή εμπειρία τρεξίματος.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO