Εκδηλώσεις Auto

Εξαιρετικά ασφαλή τα Nissan Maxima και Altima

Κορυφαία στην ασφάλεια  για 5η συνεχόμενη χρονιά

Η Nissan για μια ακόμη χρονιά κατάφερε να διαπρέψει και στον τομέα της ασφάλειας. To Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για  την Ασφάλεια των Αυτοκινητοδρόμων (IIHS) στις Η.Π.Α., ανακοίνωσε την ετήσια βαθμολογία των βραβείων Top Safety Pick και Top Safety Pick+   για το 2020, με τα Nissan Maxima και Altima να καταλαμβάνουν, ως συνήθως, την κορυφή στην κατηγορία των Midsize Sedan. Και τα δύο οχήματα διαθέτουν στον εξοπλισμό τους  το Nissan Safety Shield 360, αποτελούμενο από μια σουίτα έξι προηγμένων συστημάτων υποστήριξης του οδηγού.

Nissan_03

Το Maxima,που απέσπασε τη διάκριση "Top Safety Pick +" για το 2020, βρίσκεται στην κορυφή για πέντε συνεχόμενα χρόνια, είτε  ως Top Safety Pick ή ως Top Safety Pick +. Το Altima διακρίνεται ως  Top Safety Pick ή Top Safety Pick +,  κάθε χρόνο,  από το 2013. Και τα δύο μοντέλα της Nissan έχουν αποσπάσει τα βραβεία του IIHS,  με το προαιρετικό σύστημα πρόληψης εμπρόσθιας πρόσκρουσης και με συγκεκριμένους προβολείς.  Τα βραβεία προσδιορίζουν τις καλύτερες επιλογές οχημάτων ως προς την ασφάλεια,  σε 13 κατηγορίες  κατά τη διάρκεια ενός έτους. Μόλις 64 μοντέλα έλαβαν την κορυφαία αξιολόγηση ασφαλείας για το 2020. Το περασμένο φθινόπωρο, τα Maxima και Altima  βρέθηκαν στην κορυφή του IIHS, για τις επιδόσεις τους στις δοκιμές αποφυγής σύγκρουσης με πεζούς.

Nissan_04

«Η προστασία των πελατών μας, ενώ βρίσκονται στον δρόμο, είναι ζωτικής σημασίας για όλα τα οχήματα της Nissan», δήλωσε ο Rob Warren, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nissan North America Inc. «To Nissan Safety Shield 360 είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτού του οράματος και είμαστε υπερήφανοι που τα οχήματά μας  αναγνωρίζονται από το IIHS, με βάση τα αυστηρά κριτήρια δοκιμών του."

Nissan_05

Το Nissan Safety Shield 360 περιλαμβάνει Αυτόματο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης ανάγκης με Ανίχνευση Πεζών, Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, Προειδοποίηση Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας, Προειδοποίηση Απόκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας, Υποβοήθηση Μεγάλης Ακτίνας Προβολέων και Αυτόματη Οπίσθια Πέδηση. Εκτός από το Safety Shield 360, τα Maxima και  Altima διαθέτουν  Intelligent Cruise Control (ICC) και  Αναγνώριση Κυκλοφοριακών Σημάτων (Traffic Sign Recognition - TSR). Η πρωτοποριακή τεχνολογία Intelligent Driver Alertness (I-DA) της Nissan,  είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού των συγκεκριμένων μοντέλων.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok