Εκδηλώσεις Auto

UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia  

Δωρίστε τα ποδοσφαιρικά σας παπούτσια στα παιδιά της Συρίας

Η Kia Motors Corporation και η UEFA ανακοίνωσαν ότι η καμπάνια UEFA Europa League Trophy Tour θα επιστρέψει για το 2020, μετά από μια θριαμβευτική πρώτη σεζόν το 2019. Από το Φεβρουάριο έως το Μάιο, η διοργάνωση UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia θα επισκεφθεί πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για να συγκεντρώσει ποδοσφαιρικά παπούτσια για πρόσφυγες. Στο trophy tour 2019, είχαν συνολικά συγκεντρωθεί από οπαδούς σε όλη την Ευρώπη 1.052 ζευγάρια ποδοσφαιρικών παπουτσιών.

UEFA Europa League Trophy Kia_03

Η διοργάνωση της UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia θα επισκεφτεί επτά ευρωπαϊκές πόλεις: τις Φρανκφούρτη, Βαρκελώνη, Ρώμη, Γενεύη, Μάντσεστερ, Άμστερνταμ και Βαρσοβία. Η περιοδεία θα δώσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την ήπειρο την ευκαιρία να συναντήσουν τους θρύλους του αθλήματος σε κεντρικά σημεία των πόλεων, σε τοπικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους, καθώς και σε σχολεία. Οι οπαδοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν το εμβληματικό τρόπαιο της UEFA Europa League.

Μέσω της διοργάνωσης του UEFA Europa League Trophy Tour, οι φίλαθλοι και οι παίκτες όλων των ηλικιών θα ενθαρρυνθούν να χαρίσουν ζευγάρια ποδοσφαιρικών παπουτσιών στο πλαίσιο της εκστρατείας #PassThemOn. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Παιδιών της UEFA, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο προσφύγων Za'atari στην Ιορδανία και θα δοθούν σε νεαρούς Σύριους πρόσφυγες για να τους δώσουν τη δυνατότητα να παίζουν το άθλημα που αγαπούν.

UEFA Europa League Trophy Kia_04

Κάθε οπαδός που θα χαρίσει ένα ζευγάρι σε όλες τις πόλεις του Trophy Tour θα έχει την δυνατότητα να κερδίσει εισιτήρια για τον τελικό της UEFA Europa League στο Gdansk της Πολωνίας στις 27 Μαΐου. Οι δωρεές μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε στάδιο της διοργάνωσης UEFA Europa League Trophy Tour, καθώς και σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες της Kia σε κάθε συμμετέχουσα χώρα.

Ο Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου Michael Owen έχει προσχωρήσει στην εκστρατεία #PassThemOn 2020 ως παγκόσμιος πρεσβευτής για το UEFA Europa League Trophy Tour 2020 Driven by Kia και θα είναι παρόν στο Ίδρυμα για τα Παιδιά και την Kia στο στρατόπεδο προσφύγων Za'atari στην Ιορδανία τον Ιούλιο, για να παραδώσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

UEFA Europa League Trophy Kia_05

Η διοργάνωση της UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia ξεκίνησε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 16 Μαΐου, πριν από τον τελικό της UEFA Europa League στο Gdansk της Πολωνίας στις 27 Μαΐου.

Πρόγραμμα UEFA League Trophy Tour – Driven by Kia:

Φρανκφούρτη, Γερμανία: 7 - 8 Φεβρουαρίου

Βαρκελώνη, Ισπανία: 21 Φεβρουαρίου

Σαλόνι Γενεύης, Ελβετία: 3 – 11 Μαρτίου #PassThemOn showcase

Ρώμη, Ιταλία: 13 – 14 Μαρτίου

Άμστερνταμ, Ολλανδία: 27 – 28 Μαρτίου

Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο: 1 – 2 Μαΐου

Βαρσοβία, Πολωνία: 15 – 16 Μαΐου

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.