spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Mazda 2 στην Αθήνα

Το Mazda 2 στην Αθήνα

Το Mazda 2 στην Αθήνα

Μόλις μετά από 6 μήνες δυναμικής επιστροφής της Mazda στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Ομίλου Συγγελίδη, προγραμματίζεται ένα σημαντικό γεγονός για τη μάρκα επί Αττικού εδάφους.

Πρόκειται για την Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Mazda 2 η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από 27-30 Ιανουαρίου. Για πρώτη φορά, η Mazda Motor Europe παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο μέσα σε χώρο έκθεσης και συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της Mazda AutoOne, Λ. Βουλιαγμένης 88, στη  Γλυφάδα.

Mazda 2_03

Η εξαιρετική συνεργασία του Ομίλου Συγγελίδη με την Mazda Motor Europe και το πνεύμα εμπιστοσύνης που πολύ γρήγορα καλλιεργήθηκε ήταν ικανά να δώσουν πράσινο φως για την υλοποίηση της Πανευρωπαϊκής Παρουσίασης στην Αθήνα. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη θα οδηγήσουν το ανανεωμένο αυτοκίνητο πόλης της Mazda και θα απολαύσουν τον βελτιωμένο m-Hybrid κινητήρα της που εκπέμπει μόλις 94γρ/χλμ.

Το Made in Japan Mazda2 YM2020 υιοθετεί την σχεδιαστική φιλοσοφία Kodo – Soul of Motion και ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις της τεχνολογίας Skyactiv. Η αναβάθμιση αφορά στους τομείς του σχεδιασμού, της αφής και της ποιότητας των υλικών.

Mazda 2_04

Το νέο Mazda2 είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες ενώ η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2020.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO