Εκδηλώσεις Auto

Συνέδριο - Έκθεση ELECTROMOBILITY 2020

3-5 Απριλίου: Εκθεσιακό - Συνεδριακό κέντρο HELEXPO Maroussi


Το Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση ELECTROMOBILITY 2020, που θα πραγματοποιηθεί 3-5 Απριλίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο HELEXPO Maroussi, έχει στόχο να μας οδηγήσει στις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα συστήματα τεχνολογίας της ηλεκτροκίνησης για τους 4 και 2 τροχούς, τις υποδομές και τη συνδεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Electromobility_03Η μείωση των εκπομπών ρύπων CO2 και οι επιπτώσεις στην κλιματική αλλαγή είναι πλέον ορατή. Η ηλεκτροκίνηση, τα plug-in, τα hybrid, τα mild hybrid και η αυτόνομη οδήγηση είναι η απάντηση των αυτοκινητοβιομηχανιών με πολλά νέα μοντέλα – για καθαρό περιβάλλον.

Κεντρικός άξονας του συνεδρίου θα είναι προσκεκλημένοι ομιλητές από εισαγωγικές εταιρείες-μέλη του ΣΕΑΑ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, όπου θα παρουσιάσουν το μέλλον της ηλεκτροκίνησης.

Στους βασικούς ομιλητές θα είναι επίσης κυβερνητικά - πολιτικά στελέχη, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και ακαδημαϊκοί-επιστήμονες, που ποικιλοτρόπως έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους παίρνοντας θέσεις και καταθέτοντας και προτάσεις.

Electromobility_04
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα για τρεις ημέρες να εισέλθουν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, να ενημερωθούν γύρω από την ηλεκτροκίνητη οδήγηση, την αλλαγή στην καθημερινότητά τους μέσα από τις μετακινήσεις σε απόλυτα φιλικό περιβάλλον, να γίνουν ενεργό μέρος των εξελίξεων και να δουν τα νέα μοντέλα που ήρθαν ή πρόκειται να έρθουν στην ελληνική αγορά. 

Η ELECTROMOBILITY 2020 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Αττικής.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok