spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦιλανθρωπική συνάντηση Auto Club North

Φιλανθρωπική συνάντηση Auto Club North

Φιλανθρωπική συνάντηση Auto Club North

Το Auto Club North σε συνεργασία με τα Ford Performance, PSA Group και Yaris North Club, οργανώνει μια μεγάλη και σύνθετη εκδήλωση την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Δίνοντας όπως κάθε χρόνο φιλανθρωπική διάσταση στο event,   αυτή τη φορά και θα προσφερθεί ενίσχυση  στο ορφανοτροφείο θηλέων Μέλισσα. Στόχος είναι να συνδράμουν όσο το δυνατόν πιο δυναμικά στο έργο τους, οργανώνοντας μια κίνηση αγάπης, με την δωρεά κάποιων αγαθών που τα έχουν άμεση ανάγκη για την συνέχιση των καθημερινών αναγκών τους. (Λίστα με τα προϊόντα που χρειάζονται, υπάρχει παρακάτω, κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπευθύνους του Βρεφοκομείου).

http://www.stegimelissa.gr

joomplu:84278 joomplu:84279

 Στο Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση γράφει:

 Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή 29/12//2019 στις 16:00 στο στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά για να μαζέψουμε όλα τα αγαθά που θέλετε να προσφέρετε και να βιντεοσκοπήσουμε – φωτογραφίσουμε τα οχήματα μας σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουμε το περσινό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως αυτό στο παρακάτω βίντεο , δημιουργώντας το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό δεντρό πανελλαδικά.

Θα ακολουθήσει καφεδάκι στο café Serata για όσους θελήσουν

Παρακαλώ προσπαθήστε να τηρήσετε την ώρα για να προλάβουμε το λιγοστό φως της ημέρας ώστε να στηθούμε και να καταφέρουμε να στολίσουμε το δέντρο

Μην το χάσετε λοιπόν.  Σας περιμένουμε όλους.

Στρατοπεδο Κοδρα:

Χάρτης : http://prntscr.com/ejzlzk

Οδηγίες : https://goo.gl/maps/hhMmFjcGeCk

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO