Εκδηλώσεις Auto

Διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε συνεργασία με την εταιρία ΣΚΑΖΙΚΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Ο Τομέας Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρία ΣΚΑΖΙΚΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Λιπαντικά»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μηχανολόγους, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες συνεργείων και φοιτητές μηχανολογικών ειδικοτήτων.

Εισηγητές είναι δύο διευθυντές της εταιρίας, ο κύριος Βασίλειος Δράκος, Διευθυντής Λιπαντικών και ο κύριος Δημήτριος Σαπουναδέλης, Διευθυντής Τεχνικού Τμήματος.

Η  LIQUI MOLY  παράγει λιπαντικά κινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων και διαφορικών, ειδικά γράσα, πρόσθετα βελτιωτικά καυσίμου και λιπαντικού, προϊόντα συντήρησης επισκευής και περιποίησης αυτοκινήτων αποκλειστικά στη Γερμανία.

Το σεμινάριο "Λιπαντικά" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα 13 του κεντρικού κτιρίου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, στην Ερμού 45.

Πληροφορίες: 2310 226318

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.