Εκδηλώσεις Auto

Διπλή βράβευση για την εξυπηρέτηση πελατών 

Άλλη μια σημαντική διάκριση πέτυχε μια Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία. Και μάλιστα διπλή αυτή τη φορά. Σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος ESP (Excellence Service Program) της Mercedes-Benz Ελλάδος, η εξουσιοδοτημένη μονάδα επισκευής Επιβατικών Mercedes-Benz Κουμαντζιάς, βρέθηκε για τέταρτη  συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της Ελλάδας.

Koumatzias_03

Η βράβευση ήρθε να επιβεβαιώσει τη διαχρονική προσπάθεια η οποία καταβάλλεται καθημερινά,  με μοναδικό στόχο τη σωστή συντήρηση και την ασφάλεια των αυτοκινήτων των πελατών.

Koumatzias_04

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Κουμαντζιάς Α.Ε.  κ. Χρήστος Κουματζιάς και η κυρία Σοφία Παπαδημητρίου, Διευθύντρια του After Sales Mercedes-Benz Κουμαντζιάς Α.Ε. παρέλαβαν το βραβείο μετέφεραν τις ευχαριστίες τους τόσο στην Mercedes Benz Ελλάδος τονίζοντας παράλληλα πως οι πραγματικοί ήρωες είναι οι εργαζόμενοι στην Κουμαντζιάς Α.Ε. για τους οποίους είναι περήφανοι για το ήθος και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει.

Koumatzias_05

Μια δεύτερη διάκριση, η δεύτερη «πρωτιά» αφορά την Πιστοποίηση Parts Pro η οποία αφορά τη διαχείριση των ανταλλακτικών. Πρώτη χρονιά του θεσμού στην Ελλάδα από την Mercedes Benz Ελλάδος και η Κουμαντζιάς Α.Ε. έχει πλέον αυτή την  πιστοποίηση η οποία λειτουργεί ως εγγύηση τεχνογνωσίας και ποιότητας προς το καταναλωτικό κοινό αφού εδραιώνει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί.

Koumatzias_06

To βραβείο παρέλαβε επικεφαλής του τμήματος Ανταλλακτικών κύριος Γεώργιος Παπαδήμος και η Διευθύντρια του After Sales Mercedes-Benz Κουμαντζιάς Α.Ε.

Koumatzias_07

Η Κουμαντζιάς Α.Ε με τις δύο αυτές σημαντικές διακρίσεις επιβεβαιώνει τη συνεχή της προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών των πελατών της και παράλληλα επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την επιστημονική και τεχνική κατάρτιση των στελεχών της.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.