spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣAlfa Romeo Giulia Quadrifoglio 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 

Άλλη μια σημαντική επιτυχία για την Alfa Romeo. Αυτή τη φορά οι αναγνώστες του περιοδικού SPORT AUTO ανέδειξαν ως νικητή το Ιταλικό σπορ σεντάν σε δύο κατηγορίες.

 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio αναδείχθηκε ως το κορυφαίο σεντάν με τιμή έως 100.000 ευρώ, ενώ η  Alfa  Romeo  Giulia Veloce κατέκτησε την αντίστοιχη διάκριση για τα σεντάν με τιμή έως 75.000 ευρώ.

Alfa-Romeo_Giulia-Veloce_03

Η Alfa Romeo Giulia συνεχίζει να επεκτείνει τη συλλογή της σε κορυφαίες διακρίσεις, αυτή τη φορά κυριαρχώντας σε δύο κατηγορίες των “SPORT AUTO AWARD 2019” του περιοδικού SPORT AUTO. Όπως το 2017 και το 2018, και αυτή τη χρονιά η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων απόδοσης 510 ίππων, αναδείχθηκε ως το κορυφαίο σεντάν με τιμή έως 100.000 ευρώ. Στην αντίστοιχη κατηγορία με τιμή έως 75.000 ευρώ, επικράτησε η Alfa Romeo Giulia Veloce με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα απόδοσης 280 ίππων.

Alfa-Romeo_Giulia-Veloce_04

«Τα “SPORT AUTO AWARD” θεωρούνται ως μία από τις κορυφαίες διακρίσεις στο χώρο των σπορ αυτοκινήτων. Αυτό μας δίνει ιδιαίτερη περηφάνια με δεδομένο ότι η Alfa Romeo έχει καταφέρει να αποσπάσει στο συγκεκριμένο θεσμό 5 διακρίσεις τα τελευταία 3 χρόνια. Οι αναγνώστες του SPORT AUTO για ακόμα μία φορά έδειξαν την προτίμηση τους στο Ιταλικό στιλ και τις επιδόσεις, ενώ η ανανέωση του μοντέλου που ανακοινώθηκε πρόσφατα έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω αυτά τα χαρακτηριστικά». Cristina Mauri, Brand Marketing Manager των Alfa Romeo και  Jeep.

Alfa-Romeo_Giulia-Veloce_05

Ο θεσμός “SPORT AUTO AWARD” πραγματοποιήθηκε φέτος για 27η φορά. Περισσότεροι από 12.300 αναγνώστες επέλεξαν τα αγαπημένα τους μοντέλα, ανάμεσα σε 275 αυτοκίνητα που είχαν χωριστεί σε συνολικά 18 κατηγορίες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO