Εκδηλώσεις Auto

Η Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη

Η Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη σε νέες εγκαταστάσεις

Σε νέες, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες η Αφοί Φιλοσίδη A.E.. Πρόκειται για τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Συνεργάτη Service της Kosmocar-Volkswagen στο Βύρωνα, με 22 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου. Πρόσφατα, η Αφοί Φιλοσίδη A.E. εγκαινίασε, μαζί με πελάτες και φίλους της εταιρείας και της μάρκας, τις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τις προηγούμενες.

VW ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ_03

Ο νέος χώρος, εμβαδού 500 τ.μ., φιλοξενεί εντυπωσιακή έκθεση νέων μοντέλων, δομημένη πάντα με τις υψηλές προδιαγραφές της Volkswagen. Προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη άνεση των πελατών της μάρκας, κάτι για το οποίο η Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη είναι ιδιαίτερα γνωστή, στο χώρο του αυτοκινήτου. Σε παρακείμενο χώρο φιλοξενούνται τα επαγγελματικά οχήματα της Volkswagen ενώ φυσικά παρέχεται και η δυνατότητα αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από όλη τη γκάμα της μάρκας.

VW ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ_04

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του επιχειρηματικού χώρου και συνεργάτες της Αφοί Φιλοσίδη A.E.. Ανάμεσά τους και στελέχη της Volkswagen A.G., οι κ. Piergiorgio Minto και Alexander Sandau, Regional Director και Business Manager της Volkswagen για την Ελλάδα, αντίστοιχα.

VW ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ_05

Οι νέες εγκαταστάσεις της Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη βρίσκονται επί της Ολύμπου 66, στο Βύρωνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2107647824, ώρες λειτουργίας καθημερινά 9.00-20.30, Σάββατο 09.00-14.30.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.