Εκδηλώσεις Auto

H Nissan το γιορτάζει στο  22o φεστιβάλ  NISMO 

Όσοι τυχεροί παρακολουθήσουν το φετινό Φεστιβάλ της NISMO στο Fuji Speedway, στις 8 Δεκεμβρίου, θα γνωρίσουν θρυλικά αυτοκίνητα και οδηγούς της Nissan, από την ένδοξη ιστορία της στο παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην 50ή επέτειο των θρυλικών μοντέλων GT-R και Z της Nissan. Για το λόγο αυτό, το Nissan GT-R θα “αντιπροσωπευθεί” στο φετινό  φεστιβάλ από το KPGC10 "Hakosuka" Skyline 2000 GT-R, που κέρδισε το 1969 το JAF GP (Japan Automobile Federation Grand Prix), το  θρυλικό Group  Α BNR32 Skyline GT-R, αλλά και από τα  αγωνιστικά 2019 Super GT GT-R. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  θα αναδειχθεί και  το Nissan Fairlady Z, με πολλά αντιπροσωπευτικά αυτοκίνητα  που εκτείνονται από τα κανονικών εκδόσεων οχήματα, μέχρι τα πλήρως εξοπλισμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα, που αντιπροσωπεύουν την πλούσια ιστορία της NISMO.

Nismo festival_03

Φυσικά από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και τα  τρέχοντα μοντέλα  της Nissan και της NISMO που ενσωματώνουν το όραμα του  Nissan Intelligent Mobility, την προσέγγιση της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται τα αυτοκίνητα στην κοινωνία. Περίοπτη θέση θα έχουν τα αμιγώς ηλεκτρικά αγωνιστικά  Formula E και LEAF NISMO RC, αμφότερα “ντυμένα” με την νέα εμφάνιση που είναι εμπνευσμένη από το κιμονό.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ NISMO θα έχουν τη δυνατότητα να  βιώσουν μια συναρπαστική εμπειρία “time attack” με ειδικά διαμορφωμένα  GT-R και να περιηγηθούν σε έναν χώρο στάθμευσης περιζήτητων μοντέλων, αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες που έφεραν το βραβευμένο GT-R ή Z τους, προκειμένου να μοιραστούν το πάθος τους με τους υπόλοιπους φίλους της Nissan.  Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών,  μπορούν να δουν, να αναπνεύσουν και να βιώσουν την ισχύ και το πάθος που “αποπνέει” η Nissan και η NISMO.

Nismo festival_04

"Το Φεστιβάλ NISMO είναι μια εκδήλωση που φροντίσαμε με μεγάλη προσοχή", δήλωσε ο πρόεδρος της NISMO, Takao Katagiri, ο οποίος καθοδηγεί τις εμπορικές δραστηριότητες της NISMO. "Ελπίζω ότι πολλοί από τους οπαδούς μας, τους οδηγούς, τους διευθυντές και το προσωπικό των αγωνιστικών ομάδων, αλλά και από  το προσωπικό της NISMO, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια απολαυστική μέρα και φέτος. "

Εκτός από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις, θα διεξαχθούν συζητήσεις, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς αναμνηστικών αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν σε αγώνες, σε περιορισμένη έκδοση, ενώ έχει γίνει πρόβλεψη και για χώρους που θα απευθύνονται σε  οικογένειες.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.