spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣSubaru Forester e-BOXER και 2.0l XV e-BOXER

Subaru Forester e-BOXER και 2.0l XV e-BOXER

Στα πλαίσια των εγκαινίων της Αυτοκίνησης 2019 και παρουσία του Ιάπωνα πρέσβη κ. Simizu καθώς και του κ. Koshimizu Κunichika Προέδρου της SI και του κ. Kenji Mukai , η εταιρεία ΠΜ ΑΕ παρουσίασε σε πανελλαδική πρεμιέρα το νέο Subaru Forester e-BOXER και το νέο 2λιτρο Subaru XV e-BOXER.

Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του κ. Koshimizu στους εκπροσώπους του Ειδικού Τύπου, έλαβε τον λόγο ο κ. Γιάννης Χεκιμιάν, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE, ο οποίος ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τον πρέσβη για την παρουσία τους και μίλησε για τα νέα μοντέλα και τo μέλλον της Subaru στη γη των ΠΛΕΙΑΔΩΝ.

Πρόκειται για τα πρώτα νέα μοντέλα που φέρουν την τεχνολογία e-BOXER και ανήκουν στην κατηγορία Mild Hybrid, αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την SUBARU.

To ολοκαίνουργιο FORESTER, για την ακρίβεια η 5η γενιά του θρυλικού SUV της μάρκας, εκτός από τον e-BOXER χρησιμοποιεί την νέα Παγκόσμια Πλατφόρμα της SUBARU (SGP) η οποία ήδη λανσαρίστηκε με τα XV και Impreza από το 2018.

Είναι εξοπλισμένο με 2-λιτρο βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος τοποθετημένος μέσα στο κιβώτιο τύπου CVT, διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της συμμετρικής τετρακίνησης της Subaru. To ίδιο κινητήριο σύνολο χρησιμοποιείται και στο 2-λιτρο XV.

Το νέο Forester προσφέρει ακόμα μεγαλύτερους χώρους και υψηλότερα επίπεδα άνεσης στην καμπίνα επιβατών και τον χώρο του πορτ-μπαγκάζ.

Subaru_03

Εξελιγμένο είναι και το X-Mode που προσφέρει δύο επιλογές, SNOW/DIRT και DeepSNOW/MUD.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν EyeSight 3ης γενιάς, CVT, και ένα ακόμα πιο πλούσιο και εξελιγμένο επίπεδο εξοπλισμού.

SAAS, Subaru All-Around Safety

Η ενεργητική, η προληπτική αλλά και η παθητική ασφάλεια για την SUBARU δεν είναι αξεσουάρ αλλά βασικός εξοπλισμός, είναι ο πυλώνας της φιλοσοφίας της απέναντι στον άνθρωπο. Τώρα, με την τεχνολογία e-BOXER,  αυτή η φιλοσοφία παίρνει και μια άλλη διάσταση… SUBARU, the Hybrid Way.

Εκτός από τα νέα μοντέλα με τεχνολογία e-BOXER στο περίπτερο της Subaru παρουσιάζονται και τα Subaru XV 1.6, Impreza 1.6 και Outback 2.5.

Τιμές FORESTER e-BOXER

MY20 FORESTER 2.0i-L   Έκδοση FREE                      40.590€

MY20 FORESTER 2.0i-L   Έκδοση STYLE                    43.530€

MY20 FORESTER 2.0i-L   Έκδοση PREMIUM 48.420€

Τιμές XV 2.0 e-BOXER

MY20 XV 2.0i-S        Έκδοση STYLE                    37.480€

MY20 XV 2.0i-S        Έκδοση STYLE NAVI         39.310€

MY20 XV 2.0i-S        Έκδοση PREMIUM 41.040€

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν τo νέο Forester στην έκθεση της αντιπροσωπείας από αρχές Δεκεμβρίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO