spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣTo νέο Nissan ΤΙΤΑΝ, στον… θρόνο  του

To νέο Nissan ΤΙΤΑΝ, στον… θρόνο  του

Το επιβλητικό Nissan TITAN, τοποθετήθηκε προσεκτικά στην κορυφή του Nissan Stadium, στο Tennessee των Η.Π.Α. Mε ιδιαίτερη προσοχή, η Nissan τοποθέτησε πρόσφατα το  νέο TITAN του 2020 στο Nissan Stadium, αντικαθιστώντας το  ΤITAN XD που προηγουμένως κατείχε το  πιο περιζήτητο σημείο στο Nashville.

Nissan Titan_03

Συνολικά, προστέθηκαν τρία νέα φορτηγά TITAN 2020 στο Στάδιο της  Nissan :  δύο στο νότιο άκρο και ένα στο “TITAN Gate 4”. Το νέο TITAN  που “ατενίζει” τους  φιλάθλους από την κορυφή της Gate 4, συμπληρώνει με τον πλέον ιδανικό τρόπο την παρουσία των Nissan Armada,  Pathfinder, Rogue, Murano, Altima και Sentra που έχουν τοποθετηθεί  σε συγκεκριμένες πύλες, σε όλο το στάδιο.

Η τοποθέτηση των νέων φορτηγών TITAN του 2020 έρχεται λίγο πριν το αγώνα της ερχόμενης Κυριακής μεταξύ των Los Angeles  Chargers και τον Tennessee Titans, στο Στάδιο της Nissan, όπου 500 τοπικοί παράγοντες θα τιμηθούν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  κοινωνικού χαρακτήρα “Calling All Titans” της Nissan.

Δείτε το βίντεο από το εγχείρημα

Το Nissan Stadium, το οποίο ονομάστηκε έτσι τον Ιούνιο του 2015, φιλοξενεί όλα τα εντός έδρας παιχνίδια ποδοσφαίρου των Tennessee Titans, τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια του Πανεπιστημίου του Tennessee, το Music City Bowl,  διάφορες συναυλίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις, όπως το ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής CMA.

Τα κύρια σήματα του Nissan Stadium,  ένα προς τα ανατολικά και ένα προς τα δυτικά, που κοιτάει προς  το κέντρο του Nashville,  είναι από τα μεγαλύτερα  στον κόσμο, αποτελώντας μια συνεχής υπενθύμιση της αφοσίωσης  της Nissan στο Nashville και την πολιτεία του Tennessee.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO