spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣSpetses Mini Marathon 2019

Spetses Mini Marathon 2019

Η KOSMOCAR-Volkswagen ήταν ο Official Car Partner στο 9ο Spetses Mini Marathon, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο στο νησί των Σπετσών. Οι χιλιάδες συμμετέχοντες, από περισσότερες από 42 διαφορετικές χώρες, χάρισαν ένα πρωτόγνωρο παλμό στο νησί του Αργοσαρωνικού, για ένα ολόκληρο τριήμερο.

VW - Spetses_03

Το μότο «Νίκη είναι η Συμμετοχή» έδωσε την ευκαιρία σε πολύ κόσμο, κάθε ηλικίας, να λάβει μέρος σε αγώνες κολύμβησης και δρόμου, δίπλα σε Ολυμπιονίκες και καταξιωμένους πρωταθλητές και να ευχαριστηθεί το «ευ αγωνίζεσθαι».

Συμμετοχή και της εταιρικής ομάδας της KOSMOCAR, της Volkswagen Running Team, με τους εργαζόμενους της εταιρείας να πλαισιώνονται από αθλητές εγνωσμένης αξίας και να καταλαμβάνουν την 3η θέση στην κατάταξη των εταιρικών ομάδων, ανάμεσα σε περίπου 90 συνολικά συμμετοχές. Ένα Volkswagen e-Golf είχε ενεργό συμμετοχή στους αγώνες δρόμου ενώ ένα T-Roc και ένα T-Cross, σφράγισαν με την παρουσία τους στην Πλατεία Ποσειδωνίου την επίσημη συμμετοχή της KOSMOCAR-Volkswagen.

VW - Spetses_04

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Spetses Mini Marathon, το 9ο κατά σειρά, που φιλοξενήθηκε στο μαγευτικό νησί των Σπετσών. Στην εφετινή εκδήλωση, που πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός που ανυπόμονα προσμένει κάθε χρόνο τόσο η τοπική κοινότητα όσο και οι χιλιάδες συμμετέχοντες, ξεχώρισε με την παρουσία της η Volkswagen, ως Επίσημος Χορηγός Μετακίνησης.

Ένας στόλος από μοντέλα της μάρκας υποστήριξαν σφαιρικά τη διοργάνωση, τη στιγμή που ένα ηλεκτρικό e-Golf με την οικολογική, εκπομπής μηδενικών ρύπων κυκλοφορία του, φρόντισε για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα δρόμου 25 χιλιομέτρων.

VW - Spetses_05

Παράλληλα, στην Πλατεία Ποσειδωνίου, σημείο αφετηρίας και τερματισμού των αγώνων δρόμου αλλά και κέντρο δράσης του τριημέρου, ένα πανέμορφο T-Cross σε τυρκουάζ χρώμα Makena Blue και ένα εξίσου εντυπωσιακό T-Roc σε Flash Red κόκκινο, μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού. Οι τελευταίοι, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο long week-ends με τα δύο δημοφιλή μοντέλα.

VW - Spetses_06

Δυναμικό «παρών» στο Spetses Mini Marathon 2019 έδωσε και η Volkswagen Running Team, απαρτιζόμενη από εργαζόμενους της εταιρείας, που ειδικά για την περίσταση είχαν τη συνδρομή και καταξιωμένων αθλητών όπως ο Γιώργος Λουφέκης, ο Γιώργος Ρουκλιώτης και η Νάντια Συντζανάκη αλλά και φίλων της μάρκας όπως η παρουσιάστρια/instagrammer Ευαγγελία Τσιορλίδα και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και YouTuber Σπύρος Μαργαρίτης. Στόχος, ήταν κάτι περισσότερο από το μότο της εκδήλωσης, «Νίκη είναι η Συμμετοχή».

Κάτι που επετεύχθη και με το παραπάνω, με τη Volkswagen Running Team να διακρίνεται ανάμεσα σε 90 περίπου εταιρικές ομάδες που έλαβαν μέρος και να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Σε αυτό φυσικά συνετέλεσαν τα μέγιστα οι επιδόσεις τόσο των Γιώργου Λουφέκη και Νάντιας Συντζανάκη, που τερμάτισαν δεύτεροι σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα, στον αγώνα δρόμου των 25 χιλιομέτρων, όσο και του Γιώργου Ρουκλιώτη, που τερμάτισε τρίτος στον αντίστοιχο των 10 χιλιομέτρων.

VW - Spetses_07

Με αφορμή τη χορηγία της KOSMOCAR-Volkswagen στο Spetses Mini Marathon 2019, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της KOSMOCAR-Volkswagen, δήλωσε: «Η Volkswagen, ως μία μάρκα ευρείας αποδοχής και δημοφιλίας, δίνει ένα δυναμικό παρών σε αγωνιστικά δρώμενα που δίνουν την ευκαιρία σε πολύ κόσμο στη χώρα μας να νιώσει τη χαρά της άθλησης μέσα από μαζική συμμετοχή. Σε αυτό το σύνολο εκδηλώσεων για πρώτη φορά συμπεριλάβαμε εφέτος και το Spetses Mini Marathon 2019 και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπουμε τόσες χιλιάδες συμμετοχές, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν τους αγώνες.»

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO