spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗλεκτρισμένο ντεμπούτο στη Μέση Ανατολή

Ηλεκτρισμένο ντεμπούτο στη Μέση Ανατολή

Εκεί που το χρήμα ρέει άφθονο, εκεί που υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων πελατών παγκοσμίως, εκεί ακριβώς πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο του στην Μέση Ανατολή. Η Lotus Dubai φιλοξένησε VIP πελάτες, προκειμένου να τους γνωρίσει το hypercar Lotus Evija. Δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τέτοιο hypercar από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Lotus Evija_03

Το ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο Lotus Evija πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Μέση Ανατολή ως μέρος μιας σειράς αποκλειστικών ενημερώσεων και VIP εκδηλώσεων.  Στο καταπληκτικό κατάστημα λιανικής της Lotus στο Ντουμπάι,  ο Phil Popham, Διευθύνων Σύμβουλος της Lotus Cars και ο Russell Carr, Διευθυντής, Lotus Design, παρουσίασαν  το πλήρως ηλεκτρικό διθέσιο.  

Lotus Evija_04

Ο Phil Popham δήλωσε: “Είναι φανταστικό να επιστρέψω στα ΗΑΕ και ακόμα καλύτερα να είμαι εδώ, καθώς το υπερσύγχρονο Evija κάνει το περιφερειακό ντεμπούτο του. Η Μέση Ανατολή είναι γνωστή για το πάθος της για μοντέλα απόδοσης, και αυτή είναι μια σημαντική αγορά καθώς αναπτύσσουμε σημαντικά το σήμα Lotus με νέα προϊόντα. “

Lotus Evija_05

Πρόσθεσε: “Πιστεύουμε ότι η Evija θα προσελκύσει πραγματικά τους πελάτες του Κράτους του Κόλπου και θα αναπτύξουμε το αυτοκίνητο μαζί τους, έχοντας ιδιαίτερα το τοπικό κλίμα  κατά νου. Οι δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση σε κάθε αγορά. “

Η Lotus Dubai βρίσκεται στη Sheikh Zayed Road του Εμιράτου και άνοιξε ακριβώς πριν από ένα χρόνο.  Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση 5.000 τετραγωνικών μέτρων ικανή να φιλοξενεί μέχρι και 10 μοντέλα από την σειρά αυτοκινήτων Lotus. Η Evija θα παραμένει στην περιοχή για αρκετές ημέρες. Θα εμφανιστεί επίσης στο Lotus Abu Dhabi – στο κτίριο Sheikha Salama, στο Zayed The First Street, στο Al Khalidiyah , ενώ στη συνέχεια θα  ακολουθήσει ένα πρόγραμμα αυστηρών ιδιωτικών παρουσιάσεων.

Lotus Evija_06

Με στόχο την παραγωγή 2000 PS, είναι το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Hethel,  το σπίτι του Lotus από το 1966. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο.

Η αποκλειστικότητα είναι εγγυημένη, με την παραγωγή να περιορίζεται σε 130 αυτοκίνητα κατ ‘ανώτατο όριο.

Lotus Evija_07

Η πρώτη αποκάλυψη του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 16 Ιουλίου για να ακολουθήσουν  οι παρουσιάσεις στις χώρες του Κόλπου.

Επόμενες παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Monterey Car στις Η.Π.Α. και στην Ιαπωνία Lotus Day.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO