spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈνα διαφορετικό Nissan ΤΙΤΑΝ

Ένα διαφορετικό Nissan ΤΙΤΑΝ

 Με δεκατρία χρόνια και ήδη 200.000 μίλια στο οδόμετρο, το ΤΙΤΑΝ του Jamie ενσαρκώνει τo πνεύμα αλληλεγγύης, την περιπέτεια και την ελπίδα για μια ζωή που εμπνέει αξίες.

Nissan Titan_03

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Nissan ξεκίνησε στις Η.Π.Α., την εκστρατεία Calling All Titans για να υποστηρίξει τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα ελαφρά φορτηγά τους για να προσφέρουν βοήθεια στους γύρω τους.  Ένα χρόνο αργότερα, η Nissan  υποστηρίζει την Κοινότητα του Jamie Schou, ενός ανθρώπου που διαγνώστηκε από μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, κάτι που στάθηκε ως αφορμή για να δημιουργήσει το “The Send It Foundation”, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό,  που βοηθά νέους καρκινοπαθείς στην μάχη τους, μέσα από τις χαρές των υπαίθριων περιπετειών. 

Nissan Titan_04

Παρόλο που ο Schou πέθανε το 2014 σε ηλικία 35 ετών, το εύστοχο, περιπετειώδες πνεύμα του ζει μέσα από την οικογένειά του, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του, αλλά και μέσα από το δικό του Nissan TITAN (μοντ. 2006), στην καμπίνα του οποίου υπάρχουν, μέχρι σήμερα,  οι επαγγελματικές κάρτες του Jamie, καθώς και η προσωπική του συλλογή από CDs. Το συγκεκριμένο TITAN, χρησιμεύει επίσης ως το “Send It TITAN”, το όχημα δηλαδή του  The Send It Foundation, για την  εξυπηρέτηση των υπαίθριων δραστηριοτήτων του.

Nissan Titan_05

Το περασμένο φθινόπωρο, όταν το 12 ετών TΙΤΑΝ του Jamie χρειαζόταν σημαντικές επισκευές, o οργανισμός Send It δεν είχε τα χρήματα για να τις καλύψει. Μετά από μια ευχάριστη συνάντηση με την ομάδα της Nissan σε μια εμπορική έκθεση στην Καλιφόρνια, η εταιρεία κατάφερε να βοηθήσει για να  κρατηθεί  τον ΤΙΤΑΝ του Jamie σε άριστη κατάσταση.

Το Ίδρυμα Send It έχει πλέον ολοκληρώσει 31 προγράμματα και έχει αγκαλιάσει 150 μαχητές καρκίνου, με τα σχέδια δράσης του για το επόμενο έτος, να είναι υπό διαμόρφωση. Το “Send It ΤΙΤΑΝ ” του Jamie κινείται στα βουνά και στις  παραλίες με την ομάδα του Send It, μεταφέροντας ιστιοσανίδες, ποδήλατα βουνού, σκι, snowboards και φυσικά όλους όσους συμμετέχουν στο Send It, με το  σημαντικότερο : μια καρότσα “γεμάτη” από ανεκτίμητες αναμνήσεις… 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO