spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣO γύρος του κόσμου με ένα Jeep Wrangler

O γύρος του κόσμου με ένα Jeep Wrangler

Ο θρύλος του Jeep Wrangler αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές ιστορίες στο χώρο του αυτοκινήτου. Γεννημένο μέσα στη θύελλα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, το Jeep Wrangler, εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ορόσημο χάρη στο μοναδικό του στιλ και βέβαια τη δυνατότητα του να ξεπερνά ακόμα και τις πιο δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές.

Jeep_Expedition-Earth_03

Με βάση τις δυνατότητες του μοντέλου, δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή του Jeep Wrangler από την ομάδα Expedition Earth ως το όχημα με το οποίο θα πραγματοποιήσει μέσα σε περίοδο τριών ετών το γύρο του κόσμου, περνώντας από 7 ηπείρους και καλύπτοντας συνολικά 350.000χλμ. Το Jeep Wrangler, με το χαϊδευτικό όνομα Gunther, παρέα με τους Νεοζηλανδούς Topher Richwhite και Bridget Thackwray, είναι το τρίτο μέλος της ομάδας που βρίσκεται ήδη στο δρόμο εδώ και 526 ημέρες.

Το Gunther είναι ένα λευκό Jeep Wrangler Rubicon με τον κινητήρα βενζίνης των 3,6 λίτρων. Εφοδιασμένο με μία σειρά αξεσουάρ της Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA, έχει ήδη καταφέρει να περάσει από εξαιρετικά δύσκολες διαδρομές από την Αλάσκα και τη Γη του Πυρός, έως τις ερήμους της Αφρικανικής Ηπείρου.  

Jeep_Expedition-Earth_04

Στόχος της ομάδας Expedition Earth είναι, εκτός των άλλων, να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την προστασία του πλανήτη. Όπως δήλωσε η Bridget Thackwray: «Το Expediation Earth εστιάζει στο να προβάλει τη φυσική ομορφιά αυτού του πλανήτη. Παρουσιάζοντας τις απειλές που αντιμετωπίζει η Γη, αλλά και το πόσο εύθραυστο είναι το φυσικό μας περιβάλλον, θέλουμε να εμπνεύσουμε το κοινό να προστατεύσει τον πλανήτη μας».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO