spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤα λιοντάρια της Peugeot στη ΔΕΘ

Τα λιοντάρια της Peugeot στη ΔΕΘ

Η εταιρεία Peugeot Γιαννίρης ΑΕ σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, δίνουν για ακόμη μια φορά το δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη εκθεσιακή οργάνωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, την 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019 που διοργανώνεται φέτος από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019.

gianniris_03

Ο Όμιλος Γιαννίρη  κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα με σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1971 από τον Ιωάννη Γιαννίρη σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή. Πρόσφατα ο επίσημος διανομέας της Peugeot ολοκλήρωσε την  παρουσία του στην δυτική Θεσσαλονίκη με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2.000τ.μ.

gianniris_04

Για άλλη μια χρονιά η Peugeot πρωταγωνιστεί στην 84η ΔΕΘ με μια ολοκληρωμένη παρουσία  της γκάμας των επιβατικών της μοντέλων. Στο περίπτερο της Peugeot Γιαννίρης οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλη την γκάμα των επιβατικών

μοντέλων, ξεκινώντας από το super mini Peugeot 108, το best seller Peugeot 208, το μεσαίο hatchback peugeot 308 καθώς και την οικογένεια των δημοφιλών SUV της γαλλικής φίρμας, με την μοναδική μπερλίνα 508 να ολοκληρώνει την εικόνα καθώς συγκεντρώνει όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες της Γαλλίδας κατασκευάστριας εταιρείας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO