spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι εξαιρετικά στοχευμένες κινήσεις της Nissan

Οι εξαιρετικά στοχευμένες κινήσεις της Nissan

Η Nissan βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό των κολλεγίων, σε συνεργασία με το NCAA και το March Madness. Μετά από μια εποικοδομητική συνεργασία με το Heisman Trophy, η Nissan είναι πλέον επίσημος συνεργάτης του NCAA,  συμπεριλαμβανομένης της επίσημης συνεργασίας με το Μπάσκετ Ανδρών του NCAA και το Final Four. Η συνεργασία με το  NCAA ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου, που είναι και η πρώτη ημέρα του ακαδημαϊκού έτους του NCAA.

NISSAN_NCAA_03

“Με τη χορηγία του Heisman Trophy, η Nissan είναι συνώνυμη με το ποδόσφαιρο των κολλεγίων εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Τώρα εκμεταλλευόμαστε αυτή τη δυναμική για να επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας, με μια άλλη εικόνα στον αθλητισμό των κολλεγίων”, δήλωσε ο Allyson Witherspoon, αντιπρόεδρος Marketing Communications και Media, της Nissan North America Inc. “Λίγα πράγματα στον αθλητισμό είναι πιο συναρπαστικά από το NCAA March Madness και ανυπομονούμε να φέρουμε  την συναρπαστική γκάμα των οχημάτων μας, αλλά και την πιο καινοτόμο τεχνολογία μας, στο παρκέ του μπάσκετ,  αυτή τη σεζόν”. 

Ως Επίσημος Εταιρικός Συνεργάτης του Μπάσκετ Ανδρών NCAA, η Nissan θα έχει μια ισχυρή παρουσία στη τηλεόραση και  στη μετάδοση εμπορικών μηνυμάτων, εντός του παιχνιδιού,  σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  CBS Sports και Turner Sports, διαχειρίζονται από κοινού και συνεργάζονται στο εταιρικό πρόγραμμα των συνεργατών του NCAA.

NISSAN_NCAA_04

“Προσβλέπουμε στη συνεργασία μας με τη Nissan και είμαστε ικανοποιημένοι που η εταιρεία, με το ισχυρό της σήμα, έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών του NCAA, του διασυλλογικού αθλητισμού στα κολλέγια και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση”, δήλωσε η Ellen Lucey, Διευθύντρια του NCAA για τα Πρωταθλήματα και τις Συμμαχίες, τις Εταιρικές Σχέσεις και  το  Μάρκετινγκ.

Δείτε το βίντεο συνεργασίας Nissan και Heisman Trophy

Εκτός των παραπάνω, ο Μάρτιος είναι ο μήνας όπου ο ενθουσιασμός για το NCCA, βρίσκεται στο απόγειό του. Σε όλο το τουρνουά του NCAA,  η ψηφιακή παρουσία της Nissan θα είναι καταλυτική, καθώς θα συνοδεύει τον ενθουσιασμό του NCAA March Madness σε όλες τις πλατφόρμες και τις συσκευές. Στο τερέν, η Nissan θα έχει μια ισχυρή παρουσία εντός γηπέδου, στο  Final Four των Ανδρών, στην Ατλάντα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO