spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣGoodwood Festival of Speed

Goodwood Festival of Speed

Προτάσεις για κάθε γούστο παρουσιάζει η Ford στο φανατικό κοινό της. Μία συναρπαστική γκάμα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής και αγωνιστικά της Ford από όλο τον κόσμο έρχεται να επιβεβαιώσει στο φετινό Goodwood Festival of Speed – το οποίο πραγματοποιείται κοντά στο Chichester της Μ. Βρετανίας – την πολυσυλλεκτικότητα των προτάσεων της Ford Performance.

FORD_03

Το νέο Focus ST κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στη Μ. Βρετανία στην παγκοσμίου φήμης ανάβαση Goodwood Hillclimb, μαζί με τη νέα Mustang Shelby GT500, στην πρώτη της εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους, ξεδιπλώνοντας τις αρετές του κινητήρα της, ο οποίος αποδίδει 760 ίππους.

FORD_04

“Φρέσκο” από τη συμμετοχή του στην 24ωρη δοκιμασία του Le Mans, το αγωνιστικό #66 Ford GT της Ford Chip Ganassi Racing αφήνει πίσω του το Circuit de la Sarthe και ετοιμάζεται για την πραγματοποίηση της διάσημης ανάβασης Goodwood Hillclimb “φορώντας” τα ειδικά εορταστικά χρώματα με τα οποία έλαβε μέρος στη Γαλλία στον εμβληματικό αγώνα αντοχής.

FORD_05

Το Ford Fiesta WRC της M-Sport Ford World Rally Team κάνει επίσης μία επίδειξη της υπεροχής του τόσο στην άσφαλτο στην ανάβαση Goodwood Hillclimb, όσο και στο χώμα στην ειδική Forest Rally Stage.

FORD_06

Το αγωνιστικό Ford Fusion της Team Penske που κέρδισε το Πρωτάθλημα NASCAR 2018 κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη, ενώ η παρουσία του αγωνιστικού Ford Zakspeed Turbo Capri του 1980 έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στο Ford Capri γιορτάζοντας την 50ή επέτειο του μοντέλου.

FORD_07

Ο πρωταθλητής του drift, Vaughn Gittin Jr., επιστέφει στο φετινό Goodwood με τη Ford Mustang RTR, όπως και ο πρωταγωνιστής του 10ου βίντεο της σειράς Gymkhana (Gymkhana TEN), Ken Block, μαζί με τα πασίγνωστα οχήματά του: τα Hoonitruck και Escort RS Cosworth.

FORD_08

Πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση ενώπιον του κοινού, το νέο και εμπνευσμένο από τα μοντέλα της SUV κατηγορίας, Ford Puma, πρωταγωνιστεί στο περίπτερο της Ford δίπλα στο επίσης νέο Kuga, όπου συναρπαστικές δραστηριότητες και προκλήσεις περιμένουν τους επισκέπτες. Όπως για παράδειγμα την ευκαιρία να κερδίσουν μία βόλτα στη θέση του συνοδηγού με το Ford Ranger Raptor – που τώρα διατίθεται και για το γνωστό video game, Forza Horizon 4.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO