spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ109 χρόνια πάθος για την αυτοκίνηση

109 χρόνια πάθος για την αυτοκίνηση

109 χρόνια ιστορίας, 109 χρόνια πάθος για την αυτοκίνηση. Οι Alfisti εύχονται Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη τους μάρκα!

Η Alfa Romeo αναμφίβολα είναι η μάρκα με τους πιο φανατικούς φίλους. Το Museo Storico Alfa Romeo και οι Alfisti διάλεξαν ένα ξεχωριστό τρόπο για να ευχηθούν Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη τους μάρκα.

Alfisti_ 03

Έχοντας δημιουργήσει μερικά από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα στην ιστορία του αυτοκινήτου και διατηρώντας αναλλοίωτο το δυναμικό της χαρακτήρα, η Alfa Romeo αναμφίβολα έχει τους πιο φανατικούς φίλους από κάθε άλλη μάρκα.

Alfisti_ 04

Οι Alfisti, αποτελούν μια ιδιαίτερη ενεργή κοινότητα που μοιράζετε το πάθος για την Alfa Romeo, αλλά και συνολικά την αυτοκίνηση. Με αφορμή τα 109α γενέθλια της μάρκας, το Museo Storico Alfa Romeo στο Arese πραγματοποίησε μια ειδική εκδήλωση συγκεντρώνοντας εκατοντάδες φίλους της μάρκας απ’ όλο τον κόσμο.

Alfisti_ 05

Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το μουσείο της μάρκας και να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την ιστορία της. Παράλληλα 109 Alfa Romeo, όσα και τα χρόνια της μάρκας, πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή παρέλαση στην πίστα του μουσείου, ενώ στην πρώτη σειρά της πομπής βρέθηκε μια Alfa Romeo 4C που αποτελεί το Safety Car του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τουρισμού (WTCC).

Alfisti_ 06

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα μηνύματα που άφησαν οι Alfisti στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου, ορισμένα εκ των οποίων μάλιστα αποκαλύπτουν και τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα των συντακτών τους. Με αφορμή αυτά τα μηνύματα η Alfa Romeo δημιούργησε ένα ξεχωριστό video που συνδέει ιδανικά την ιστορία της μάρκας με τη διαχρονική αγάπη του κοινού.

Δείτε το ξεχωριστό video με τις αφιερώσεις των Alfisti στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/31UQO57

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO