Εκδηλώσεις Auto

ΙΑΒ ΜIXX Awards’19

 

Στο πλαίσιο των ΙΑΒ ΜIXX Awards ’19, η ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια της Tempo OMD Hellas με την κωδική ονομασία “Nissan QASHQAI Social Cards” για το  ομώνυμο κορυφαίο crossover της Nissan, απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία “Mobile Αdvertising”. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα, η συγκεκριμένη καμπάνια, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο  στην κατηγορία “Best Tablet or Mobile Αdvertising”, των Digital Media Awards ’19.

Nissan_Qashqai_ 03

Τις συμμετοχές έκρινε Επιτροπή αποτελούμενη από 12 διεθνείς κριτές, με τις υποψηφιότητες να δίνουν στην αγορά την εικόνα τόσο των δημιουργικών, όσο και των αποτελεσματικών πρακτικών στον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας.  Πρόκειται για βραβεία που συνδιοργανώνει Ο ΙΑΒ Hellas με την Direction Business Network και τα οποία για 5η  συνεχή χρονιά,  δίνουν την ευκαιρία για να διακριθούν τα καλύτερα έργα της ψηφιακής διαφήμισης.

Nissan_Qashqai_ 04

Τα Social Cards είναι νέα, καινοτόμα mobile first ad-formats, που επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να επεκτείνουν την αποτελεσματικότητα του Social Media περιεχομένου τους στο περιβάλλον premium τοπικών εκδοτών, αυξάνοντας έτσι την κάλυψη και το engagement. Με τα Social Cards οι διαφημιζόμενοι δεν έχουν επιπλέον κόστος παραγωγής και το time to market είναι άμεσο.

Nissan_Qashqai_ 05

Δεν χωρά αμφιβολία πως το Nissan QAHSQAI, κατέχει τα σκήπτρα στην κατηγορία του. Για περισσότερο  από μια δεκαετία το QASHQAI  αποτελεί το απόλυτο urban crossover. Συνδυάζει με επιτυχία την πρακτικότητα και τον χαρακτήρα ενός SUV με το “αποτύπωμα”, τη δυναμική οδήγηση και το κόστος λειτουργίας ενός hatchback. Με χαμηλού κυβισμού,  υψηλής απόδοσης και οικονομίας κινητήρες βενζίνης, τεχνολογίας DiG-T  που αποδίδουν έως και 160PS, αλλά και diesel τεχνολογίας dCi, που αποδίδουν έως και 150PS,  το QASHQAI ικανοποιεί στο έπακρο τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών.

Στην Ελλάδα, το Nissan QASHQAI καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, κατακτώντας και το 2018 την πρώτη θέση στις πωλήσεις της κατηγορίας C-SUV.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok