spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΒραβείο Turnaround Business

Βραβείο Turnaround Business

Μια σημαντική επιτυχία. Μια σημαντική πρωτιά για τη HYUNDAI ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, η οποία τιμήθηκε με τη διάκριση «Turnaround Business award», ως αναγνώριση του επιτεύγματός της να υπερκεράσει τις όποιες δυσκολίες γνώρισε και να επιστρέψει πολύ γρήγορα σε πορεία ανάπτυξης μετά την ένταξή της στις επιχειρήσεις του Ομίλου Θ. Βασιλάκη.

Hyundai Hybrid_ 03

Οι εμπορικές επιδόσεις της Hyundai Ελλάς στη λιανική αγορά αυτοκινήτου το 2018 ανέβηκαν σε ιστορικά επίπεδα ρεκόρ, χάρη σε ένα ξεκάθαρο όραμα για την εικόνα της μάρκας, την ποιοτική ανέλιξη και τεχνολογική καινοτομία των μοντέλων της και στην αξιόπιστη, ποιοτική εφαρμογή μίας σειράς από στρατηγικές επιλογές σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας του Πελάτη, από το Επίσημο Δίκτυο ως την Επικοινωνία. Το ιστορικό αυτό ρεκόρ επιδόσεων ήδη εκ νέου ξεπερνιέται στο 2019, καθώς η Hyundai ενισχύει περαιτέρω την εμπορική της δυναμική στις πλέον υποσχόμενες κατηγορίες, με την είσοδο νέων SUV Yβριδικών μοντέλων, όπως το Tucson 48V Hybrid και το ΚΟΝΑ Hybrid, που ενισχύουν την ήδη καταξιωμένη γκάμα που περιλαμβάνει τα δημοφιλή i10 και i20, την ποιοτική οικογένεια i30 με εντυπωσιακές Fastback και «Ν» εκτελέσεις, και τη νέα γκάμα των SUV KONA και Tucson που δίνουν ένα νέο premium στίγμα στη μάρκα.

Hyundai Hybrid_ 04

Σε ειδική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Μέγαρο Αθηνών τιμήθηκαν και φέτος μέσω των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» – που διοργάνωσε για πέμπτη φορά η Direction Business Network – οι επιχειρήσεις που με τα επιτεύγματά τους και τη σκληρή και μεθοδική τους προσπάθεια οδηγούν τη χώρα και την οικονομία μπροστά.

Hyundai Hybrid_ 05

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών οι οποίες αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO