spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ νέα εποχή Mazda τώρα και στην Ελλάδα

Η νέα εποχή Mazda τώρα και στην Ελλάδα

Ένα νέο πρότυπο έκθεσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ξεκίνησε στην Αθήνα. Στο πλαίσιο μιας διαρκούς και δυναμικής ανάπτυξης, ο Όμιλος Συγγελίδη ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της MAZDA AUTOONE, ως επίσημου σημείου πώλησης της σύγχρονης γκάμας των μοντέλων  MAZDA  στην Ελληνική αγορά. 

Mazda Store_ 03

Τα εγκαίνια της MAZDA Autoone πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή MAZDA, να ξεναγηθούν στο νέο κατάστημα και να διασκεδάσουν στο πάρτυ που ακολούθησε. 

Mazda Store_ 04

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κος. Yasuhiro Shimizu, η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείαςκα. Yukiko Fujisawa, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος. ΓιώργοςΠαπανικολάου καθώς και ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe.

Mazda Store_ 05

Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο της MAZDA Autoone συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ. έχει ως πρωταρχικό στόχο την διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο κα σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση, στοχεύοντας σε μια κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης.

Mazda Store_ 06

Πρόκειται για την πρώτη έκθεση – πρότυπο στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της MAZDA. 

Mazda Store_ 07

Η AUTOONE A.E. διαθέτει πολυτελή έκθεση όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της Mazda, εξουσιοδοτημένο συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της MAZDA καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου. 

Mazda Store_ 08

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, ξεκινώντας από το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το  Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το εμβληματικό Mazda MX-5. Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα ΚODO: Soul of Motion, τεχνολογίες SKYACTIV και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ACTIVSENSE safety.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO