spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣSafety Pit Stop από την Anytime και τη Νέα Οδό

Safety Pit Stop από την Anytime και τη Νέα Οδό

 H Anytime της INTERAMERICAN και η Νέα Οδός ενώνουν τις δυνάμεις τους και με τη δημιουργία του «Safety Pit Stop», ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων «Σείριος», στη Μαλακάσα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που θέτει την οδική ασφάλεια στο επίκεντρο προσφέροντας σε κάθε ταξιδιώτη έναν Έλεγχο Ταξιδίου 7 σημείων!

Το Safety Pit Stop  θα λειτουργήσει για πρώτη φορά κατά την έξοδο των ταξιδιωτών, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, 14:00 -20:00 και το Σάββατο 15 Ιουνίου, 09:00 -17:00.

Όλοι οι οδηγοί που διασχίζουν την Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία και επισκέπτονται το γνωστό Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Σείριος, θα μπορούν να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Εκεί θα διενεργείται από εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνικούς του CAR POINT, ιδιόκτητου συνεργείου της INTERAMERICAN, έλεγχος ταξιδίου 7 σημείων του αυτοκινήτου που θα αφορά σε:

  • Στάθμη νερού
  • Κατάσταση μπαταρίας
  • Υγρά φρένων
  • Υγρά τιμονιού
  • Λάδι κινητήρα
  • Πίεση ελαστικών
  • Έλεγχο φώτων

Παράλληλα, όπου κρίνεται αναγκαίο, θα γίνεται συμπλήρωση σε υγρά, λάδια και αέρα, εντελώς δωρεάν.

Η στάση ελέγχου και προετοιμασίας του αυτοκινήτου για ένα ασφαλέστερο ταξίδι θα είναι ολιγόλεπτη, διάρκειας περίπου 5 λεπτών. Επιπλέον, για όσα αυτοκίνητα συμμετέχουν στο Safety Pit Stop τα Flocafe Espresso Room & Goodys Burger House προσφέρουν 20% έκπτωση, σε όλα τα προϊόντα.

Με τον τρόπο αυτό, η Anytime εμπλουτίζει με μια ουσιαστική υπηρεσία οδικής ασφάλειας τη συνεργασία που, ήδη, έχουν αναπτύξει η INTERAMERICAN και η Νέα Οδός για παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε οχήματα που ακινητοποιούνται εντός του αυτοκινητοδρόμου, συμβάλλοντας ενεργά στη βελτίωση οδήγησης και ενισχύοντας την ασφάλεια στο δρόμο, τόσο των πελατών της, αλλά και των υπολοίπων οδηγών.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO