spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣCorporate Superbrand 2018 - 2019

Corporate Superbrand 2018 – 2019

Διπλή βράβευση για τη Mercedes-Benz Ελλάς στα  “Corporate Superbrand 2018 – 2019” και το  ειδικό βραβείο “Κορυφαία Διεθνής Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα” από τον Οργανισμό Superbrands.

Απονεμήθηκαν δύο σημαντικά βραβεία στη Mercedes-Benz Ελλάς από τον  ανεξάρτητο οργανισμό “Superbrands”, ο οποίος αξιολογεί τις κορυφαίες προϊοντικές και εταιρικές επωνυμίες. Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2018-2019 έγινε βάσει βαθμολογίας της 15μελούς Κριτικής Επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε 37 διαφορετικές κατηγορίες.

Η Mercedes-Benz Ελλάς έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ως “Corporate Superbrand 2018 – 2019” στην κατηγορία «Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα», έχοντας να ανταγωνιστεί άλλες 6 αξιόλογες εταιρείες του κλάδου.

Superbrands_ 03

 Η μεγάλη αυτή διάκριση ως κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα συμπληρώθηκε από το σημαντικό ειδικό βραβείο «Χρυσή Νίκη» που αποκόμισε η Mercedes-Benz Ελλάς ως “Κορυφαία Διεθνής Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα” και ουσιαστικά αποτελεί την αναγνώριση της Εταιρείας ως πρωταγωνιστή στην αναγνωρισιμότητα και τη δύναμη του ονόματός της, στην αξιοπιστία, στη μακροχρόνια συνέπεια και στην εταιρική υπευθυνότητα, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από όλες τις διεθνείς εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα!

Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κος Ι. Καλλίγερος, ο οποίος δήλωσε: «Οι διακρίσεις αυτές ανήκουν στον κάθε ένα από εμάς, που αποτελούμε τη μεγάλη Οικογένεια της Mercedes-Benz Ελλάς και κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε η Εταιρεία μας να αποκομίζει βραβεία διεθνούς κύρους και αναγνώρισης. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για το πάθος και τη δέσμευση στο Όραμα και στις Αξίες μας. Εύχομαι οι διακρίσεις να μας συνοδεύουν σε κάθε μας ενέργεια.»

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO