spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕίχε καλή πρόσφυση η Chelsea

Είχε καλή πρόσφυση η Chelsea

 Σε μια μάχη με το χρόνο, την ταχύτητα και τις συνεχείς επιθέσεις/αντεπιθέσεις, πολλά μπορεί να κρίνονται από το σωστό κράτημα και από τα κατάλληλα ελαστικά…

Mε την Chelsea να θριαμβεύει στον μεγάλο τελικό του Europa League, νικώντας με 4-1 την Arsenal, στο ολυμπιακό στάδιο του Μπακού, τα ελαστικά YOKOHAMA βρισκόταν στο πλευρό (και στην φανέλα) της ομάδας των πρωταθλητών!

Chelsea Yokohama_ 03

Οι “μπλε” επικράτησαν με άνεση απέναντι στους “κανονιέρηδες”. Στο 2ο ημίχρονο,  η Chelsea σημείωσε τέσσερα γκολ, με την Arsenal να μην καταφέρνει να αντιδράσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Chelsea κατακτά το Europa League μετά από έξι χρόνια, όπου είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Benfica στο Άμστερνταμ. Είναι το πέμπτο ευρωπαϊκό τρόπαιο των “μπλε” και το τρίτο την τελευταία 7ετία, αφού το 2012 είχε κατακτήσει και το Champions League στο Μόναχο, κερδίζοντας την Bayern.

Chelsea Yokohama_ 04

Τα ελαστικά της YOKOHAMA, από το 2015, έχουν  συνάψει χορηγική συμφωνία με την Chelsea, αποτελώντας μάλιστα και τη μεγαλύτερη συμφωνία τέτοιου είδους, που έχει συνάψει ποτέ η εν λόγω ποδοσφαιρική ομάδα στην ιστορία της.

Εκτός του ότι η YOKOHAMA είναι ο  χορηγός στην φανέλα της Chelsea, έχει και τη δυνατότητα εκτεταμένης διαφήμισης στο στάδιο της ομάδας. Επιπλέον, η YOKOHAMA  έχει δικαίωμα να αξιοποιήσει  τόσο το λογότυπο, όσο και τους παίκτες αλλά και τον προπονητή της Chelsea, σε διαφημιστικές και λοιπές προωθητικές της ενέργειες.

Chelsea Yokohama_ 05

Με την συγκεκριμένη χορηγία, η YOKOHAMA στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας και του ονόματός της, με απήχηση  στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος καταναλωτών. 

Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Chelsea Yokohama_ 06

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO