spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣπάνιες και περιζήτητα Porsche από Carrera 6 έως GT1

Σπάνιες και περιζήτητα Porsche από Carrera 6 έως GT1

Λίγοι, πλούσιοι και τυχεροί! Στις 20 Ιουλίου 2019, οι λάτρεις της Porsche από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν στους γραφικούς χώρους του κτήματος  Donington Hall στο Leicestershire στην Αγγλία, για να δουν μαζί για πρώτη φορά μερικά από τα καλύτερα Porsche.

Porsche_ 03

Θα είναι μια αληθινή γιορτή του Porsche Motorsport, με μια μοναδικά επιμελημένη συλλογή από σπάνια και περιζήτητα οχήματα δρόμου και αγωνιστικά.

Porsche_ 04

Το Rennsport Collective είναι μια αποκλειστική ομάδα ενθουσιωδών της Porsche που είναι ιδιοκτήτες Porsche εμπνευσμένων από τους αγώνες από όλο τον κόσμο. Το Collective σκοπεύει να μοιραστεί το πάθος του για την Porsche Motorsport με ενθουσιώδεις φίλους της μάρκας σε όλο τον κόσμο και να συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες Porsches που έγιναν ποτέ σε ένα περιβάλλον ξεχωριστό.

Porsche_ 05

Η εκδήλωση του Rennsport θα είναι ανοιχτή για το κοινό και, για μια μόνο μέρα, έτσι ώστε θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν μία από τις μεγαλύτερες συλλογές Porsche εμπνευσμένων από το μηχανοκίνητο σπορ  που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Porsche_ 06

Όχι μόνο θα προβάλλονται τα αυτοκίνητα στο όμορφο σκηνικό του Donington Hall, αλλά οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τα αξιοθέατα και τους μοναδικούς ήχους των αυτοκινήτων.

Porsche_ 07

Ανάμεσα στα μοναδικά αυτοκίνητα θα υπάρχουν ένα 991.2 GT2 RS σε αγωνιστικό  κίτρινο χρώμα δίπλα στο κίτρινο 911 S / T που οδήγησε ο Gerard Larrousse στο Tour de France κατακτώντας την τρίτη θέση το 1970, δίπλα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή BPR του 1995 που κέρδισε το 993 GT2.

Porsche_ 08

Ο Paul Geudon, ιδρυτής της Rennsport Collective, δήλωσε: «Γεννημένος με ένα δια βίου πάθος για όλα τα πράγματα της Porsche, το Rennsport Collective είναι μια ομάδα όπως καμία άλλη στον κόσμο.

Porsche_ 09

Είναι μια κίνηση η οποία ενώνει τους λάτρεις  και καταρτισμένους γύρω από τη μάρκα ανθρώπους, με αυτούς που κατέχουν μια πολύ συγκεκριμένη συλλογή αγωνιστικών  Porsche.”

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO