Εκδηλώσεις Auto

Ποια είναι η μάρκα με τη μικρότερη συχνότητα βλαβών

 Ένα ακόμα βραβείο J.D. Power Award απέσπασε η Mitsubishi. Ήταν η πιο επιτυχημένη μάρκα συνολικά στην έρευνα ικανοποίησης πελατών VDS και το αποτέλεσμα αυτό διαμορφώθηκε από τις απαντήσεις 12.854 ιδιοκτητών νέων αυτοκινήτων.

Mitsubishi_ 03


Η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες μεταξύ όλων των μαρκών, όπως επιβεβαιώνεται από την κατάκτηση ενός ακόμα βραβείου στο θεσμό J.D. Power Awards 2019. Το J.D. Power είναι ένα από τα παγκοσμίως διάσημα Ινστιτούτα Έρευνας αγοράς.  Στη φετινή του μελέτη αξιοπιστίας οχημάτων για τη Γερμανία ["2019 Germany Vehicle Dependability Study" (VDS)] διερεύνησε την ικανοποίηση των Γερμανών ιδιοκτητών αυτοκινήτων.

Mitsubishi_ 04

Μέσα από μία πλήρως τεκμηριωμένη ανάλυση αποδείχτηκε ότι η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες από κάθε άποψη. Από τις  απαντήσεις των 12.854 ερωτηθέντων προέκυψε ότι τα οχήματα της μάρκας παρουσιάζουν τη μικρότερη συχνότητα βλαβών και κατά συνέπεια υπερέχουν σε αξιοπιστία.

Από το 2015, που η έρευνα VDS ξεκίνησε να διεξάγεται και στη Γερμανία, είναι η δεύτερη φορά που η Mitsubishi κατακτά τη Νο1 θέση. Η μεγάλης κλίμακας και εμπεριστατωμένη Ανάλυση Ικανοποίησης Πελατών 2019 βασίζεται σε online ερωτηματολόγια με τη συμμετοχή περίπου 12.854 οδηγών, των οποίων τα οχήματα ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2015 και Ιανουαρίου 2018. Στη φετινή έρευνα, η Mitsubishi αναδείχτηκε η καλύτερη μάρκα όλων των εποχών και κυρίως η καλύτερη μάρκα μαζικής παραγωγής – με σαφές προβάδισμα έναντι της επικρατέστερης premium μάρκας.

Mitsubishi_ 05

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νίκη μας στο θεσμό J.D. Power Awards. Οι υψηλοί δείκτες απόδοσης επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης στους πελάτες της Mitsubishi. Το J.D. Power Award 2019 αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας ως κορυφαία προτεραιότητα στο μέλλον» δήλωσε ο Dr. Kolja Rebstock, Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Motors Γερμανίας. «Αυτή η εξαιρετική απόκριση δείχνει ότι η Mitsubishi βρίσκεται στο σωστό δρόμο – με μία επιτυχημένη γκάμα αξιόπιστων μοντέλων, αλλά και με την άψογη εξυπηρέτηση πελατών χάρη στους εμπόρους μας. Το γεγονός ότι πρόσφατα βρεθήκαμε στην κορυφή της κατηγορίας plug-in υβριδικών οχημάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, στη Γερμανία με το Outlander Plug-in Hybrid ολοκληρώνει θετικά τη συνολική εικόνα.»

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok