spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ SEAT στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Η SEAT στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

To 5o SEAT Race έσπασε το ρεκόρ των 6.000 συμμετοχών. Περισσότερα από 13.500€ που συγκεντρώθηκαν από τη συνεισφορά των συμμετεχόντων θα διατεθούν στο πρόγραμμα Candela Bracelet για την έρευνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο. Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν εθελοντικά 200 άτομα. Να άλλη μια σπουδαία πρωτοβουλία στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Χιλιάδες εργαζόμενοι της SEAT, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι βρέθηκαν στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell για να περάσουν μαζί μία μεγάλη ημέρα ψυχαγωγικού αθλητισμού και αλληλεγγύης. Περισσότεροι από 4.500 ενήλικες και 1.500 παιδιά συμμετείχαν στην 5η έκδοση του SEAT Race, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών με 20% περισσότερους δρομείς από την προηγούμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Seat_ 04

Χάρη στη φιλανθρωπική συνεισφορά των 3€ από κάθε συμμετέχοντα, η SEAT συγκέντρωσε περισσότερα από 13.500€, τα οποία έγιναν δωρεά στο πρόγραμμα Candela Bracelet για την υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία. Ο Dr. Rainer Fessel, Διευθυντής του εργoστασίου στο Martorell τόνισε ότι «μετατρέψαμε αυτή την εκδήλωση σε ημέρα εορτασμού μεταξύ συναδέλφων, οικογενειών και φίλων, όλοι αφοσιωμένοι στη συνεργασία, με κοινωνικό σκοπό. Για άλλη μία φορά, αποδείξαμε ότι η SEAT είναι μία μεγάλη, υποστηρικτική οικογένεια».

Ο διαγωνισμός περιελάβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5Κ και 10Κ για τους ενήλικες ενώ τα 1.500 παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run 1000 μέτρων. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες φροντίδας καθώς και παιδική χαρά.

Seat_ 03

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωση συμμετείχαν ομάδες κρουστών, χορευτές Zumba, DJs και πολύ μουσική. Σημαντική δραστηριότητα της εκδήλωσης ήταν η Vintage Market με 25 pop-up καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων. Επίσης, μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν δωρεάν πάρκινγκ και πλούσιο catering, ενώ περισσότεροι από 200 εθελοντές συνεργάστηκαν για την διοργάνωση του event.

Οι νικητές του αγώνα δρόμου 10K παρέλαβαν αναμνηστικό τρόπαιο από τον Dr. Christian Vollmer, SEAT’s Vice-president for Production and Logistics ενώ του αγωνα δρόμου 5Κ από τον Dr. Fessel.

Ο φετινός αγώνας της SEAT είχε τεράστια επιτυχία και από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη του έκδοση έχει γίνει ένα δημοφιλές γεγονός, ανοιχτό, αθλητικό και διασκεδαστικό για τους εργαζόμενους της SEAT και για τις οικογένειές τους.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO