spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣeGon1 - το μοντέλο cut-out ενός e-Golf2

eGon1 – το μοντέλο cut-out ενός e-Golf2

Η Volkswagen παρουσιάζει στην έκθεση IdeenExpo κάτι εξαιρετικά εντυπωσιακό. Το eGon1 είναι το μοντέλο cut-out ενός e-Golf2. Είναι ελεύθερο στις αδηφάγες ματιές των τεχνολογικά πεινασμένων.

eGon1_03

Στο Αννόβερο η Volkswagen Passenger Cars και η Volkswagen Commercial Vehicles παρουσίασαν λεπτομέρειες για το πολύπλευρο πρόγραμμα που εκταθεί στους επισκέπτες, κατά το IdeenExpo που οργανώνεται στο Ανόβερο από τις 15 έως και τις 23 Ιουνίου. Το eGon, το μοντέλο του e-Golf, είναι ένα από τα Volkswagen που θα παρουσιαστούν στη μεγαλύτερη εκδήλωση για τη νεολαία της Γερμανίας για την επιστήμη και την τεχνολογία.

eGon1_04

Το eGon είναι το πνευματικό παιδί των επαγγελματιών εκπαιδευτών και καθιστά την τεχνολογία των οχημάτων αυτών προσβάσιμη σε όλους. Το cutout αποκαλύπτει ολόκληρο το ηλεκτρονικό σύστημα με όλες τις καλωδιώσεις, παρέχοντας στους επισκέπτες μια εικόνα για την περίπλοκη τεχνολογία πίσω από το e-Golf.

eGon1_05

Οι κωδικοί QR μπορούν να σαρωθούν μέσω ενός iPad για πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα επιμέρους στοιχεία. Και όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την τεχνική κατάρτιση στη Volkswagen μπορούν να συνομιλήσουν με τους επαγγελματίες εκπαιδευτές.

eGon1_06

Το eGon1 είναι ένα πλήρως λειτουργικό, εκτός από μερικές μικρές εξαιρέσεις, όχημα. Το μοντέλο αυτό θα παρουσιαστεί και στο στάδιο  στην MobilityArena, ζωντανά κατά τη διάρκεια του προγράμματος επί σκηνής στο IdeenExpo.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO