spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυνεχίζουν να σκαρφαλώνουν στα βράχια με Yokohama

Συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν στα βράχια με Yokohama

 

Για κάποιες χώρες και κάποιες ομάδες ανθρώπων η περιπέτεια είναι θέμα ζωής. Για τους Jeepers, συνεπώς, η τέλεια επαφή με τα βράχια είναι θέμα ζωής. Πόσο μάλλον στα Canyonlands  στην αφιλόξενη Γιούτα, όπου οι οδηγικές συνθήκες ξεπερνούν τα όρια.

Canyonlands Jeep Adventures_03

H off – road συνεργασία μεταξύ των ελαστικών YOKOHAMA και της Canyonlands Jeep Adventures συνεχίζεται  στα γραφικά και συνάμα σκληροτράχηλα μονοπάτια της Utah των Η.Π.Α., με τους λάτρεις της off-road περιπέτειας να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα Jeep,  “πατώντας” στα ανθεκτικά ελαστικά GEOLANDAR της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Canyonlands Jeep Adventures_04

 “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Canyonlands”, δήλωσε ο Alan Holtschneider, διευθυντής μάρκετινγκ της YOKOHAMA. “Είτε πρόκειται για  λανσάρισμα ελαστικών, μια εταιρική εκδήλωση, ή για ενθουσιώδεις οδηγούς που αγαπούν την περιπέτεια σε γραφικές διαδρομές μέσα από μονοπάτια, η περιοχή των Canyonlands και ο στόλος των 22 Jeep είναι εξαιρετικά. Βρίσκεται  στην καρδιά του Moab, ένα εξαιρετικό πάρκο για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε εκτός δρόμου διαδρομές, με τα ελαστικά GEOLANDAR “.

Canyonlands Jeep Adventures_05

“Εμπιστευόμαστε τα ελαστικά GEOLANDAR της YOKOHAMA για περισσότερα από 10 χρόνια”, δήλωσε ο Jason Taylor, ιδιοκτήτης της  Canyonlands Jeep Adventures. “Το Moab είναι γνωστό ως  η Μέκκα των 4×4 και έχει μερικές από τις πιο σκληρές συνθήκες διαδρομής στον κόσμο. Τα ελαστικά GEOLANDAR μας  προσφέρουν την ενδεδειγμένη αξιοπιστία για να οδηγήσουμε τα Jeep μας  στα δύσκολα μονοπάτια, γνωρίζοντας ότι οι επισκέπτες / οδηγοί  μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα  ελαστικά στην αγορά, για την συγκεκριμένη αποστολή. Η συνεργασία μας με την YOKOHAMA είναι πολύ συναρπαστική και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε περαιτέρω για να διευρύνουμε την αγορά του GEOLANDAR “.

Canyonlands Jeep Adventures_06

Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Canyonlands Jeep Adventures_07

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.

Canyonlands Jeep Adventures_08
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO