Εκδηλώσεις Auto

Παράδειγμα προς μίμηση

Η  auteco, στα πλαίσια του προγράμματος «auteco νοιάζομαι», ένα πρόγραμμα προσφοράς και αντιπαροχής προς τους οδηγούς -συνεπιβάτες, καθώς και την κοινωνία γενικότερα, ολοκλήρωσε την δωρεά του δεύτερου αναπηρικού αμαξιδίου, προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.

Auteco_ 03

Η παράδοση έγινε από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της auteco, κ. Ορθόδοξο Μπακιρτζή, στον σταθμό της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, σε κλίμα συγκίνησης και αμοιβαίας εκτίμησης.

Σκοπός των συγκεκριμένων δράσεων είναι αφενός η ευαισθητοποίηση των οδηγών στην τήρηση κανόνων οδικής κυκλοφορίας και αφετέρου η συνειδητοποίηση, ότι ο τεχνικός έλεγχος του οχήματος δεν είναι πλέον μια τυπική και επιβαλλόμενη υποχρέωση, αλλά μια ηθική υποχρέωση των οδηγών προς τον εαυτό τους και τους λοιπούς οδηγούς αφού αποτελεί καθοριστικό ρόλο για την ασφάλεια όλων.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok