Εκδηλώσεις Auto


Η Αδρεναλίνη στα «κόκκινα» στην πλατεία Αριστοτέλους!

Η Ταλαντούχα φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Aristotle Racing Team (ΑRT) χάρισε ένα μοναδικό θέαμα γεμάτο με αγωνιστική Αδρεναλίνη, στην πλατεία Αριστοτέλους, για τις ανάγκες της εκδήλωσης «4th Thessaloniki Formula Show (TFS)».
Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το νέο μονοθέσιο της ομάδας, ART-18, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, σε ειδική τελετή, και πάλι στο κοινό της πόλης. Στην Αριστοτέλους παραβρέθηκαν και τα παλαιότερα μονοθέσια, ART-14 και ART-16, με τα οποία η ομάδα ART κατάφερε να διακριθεί σε διεθνείς φοιτητικούς διαγωνισμούς.
Η ART δημιουργήθηκε το 2006 και είναι η πρώτη φοιτητική ομάδα μηχανοκίνητου αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποτελείται κυρίως από φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής, οι οποίοι εργάζονται πάνω στη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αγωνιστικού μονοθέσιου. Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Νικόλαος Μιχαηλίδης.

IMG_3354

Βέβαια, καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα λάβει χώρα κάποια ανάλογη εκδήλωση, οι διοργανωτές να βάλουν ψηλότερα τον πήχυ της ασφάλειας, όλων μας σε έναν χώρο όπου δεν έχει σχεδιαστεί για τέτοιου είδους, event.
Το μονοθέσιο ART-18, είναι το 6ο που κατασκεύασε μέχρι σήμερα η ομάδα, και θα είναι το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό Formula Student που θα λάβει χώρα στις αρχές Ιουλίου στην πόλη Assen της Ολλανδίας.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok