spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτο Μιλάνο πηγαίνει η Hyundai

Στο Μιλάνο πηγαίνει η Hyundai

Η Hyundai Motor Company θα λάβει μέρος στην εβδομάδα σχεδιασμού που πραγματοποιείται στο Μιλάνο από 9 έως 14 Απριλίου. Η εταιρεία θα παρουσιάσει μια οπτική του πώς οραματίζεται την εμπειρία στο αυτοκίνητο την εποχή των αυτόνομων οχημάτων σύμφωνα με το concept ‘STYLE SET FREE’. Θα φιλοξενήσει μια διαδραστική συζήτηση με τον Tyler Brûlé, αρχισυντάκτη του Monocle και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Μιλάνο τον ηχητικό οδηγό Smart Docent.

Hyundai Motor_ 03

Η Hyundai Motor Company θεωρεί ότι ο καλός σχεδιασμός απαιτεί την κατάλληλη στιγμή τη δημιουργία σωστού είδους συνδέσεων. Η σχεδίαση ποιοτικών συνδέσεων ισοδυναμεί με το σχεδιασμό μιας εξατομικευμένης εμπειρίας. Υπό το πρίσμα αυτό, η Hyundai ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη φετινή Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Μιλάνο (MDW-Milan Design Week).

Hyundai Motor_ 04

Στα πλαίσια του concept «STYLE SET FREE», η εταιρεία θα τονίσει το καινοτόμο όραμά της για το πώς τα οχήματα θα γίνουν μελλοντικά ατομικοί χώροι διαβίωσης. Ο κ. Wonhong Cho, Executive Vice President και Chief Marketing Officer της Hyundai Motor, δήλωσε “Η εβδομάδα σχεδιασμού στο Μιλάνο είναι το ιδανικό μέρος για να παρουσιάσουμε το concept “STYLE SET FREE”, το οποίο αναδεικνύει δημιουργικά το πώς η Hyundai οραματίζεται μελλοντικά την εμπειρία του πελάτη στο αυτοκίνητο”.

Hyundai Motor_ 05

Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης στο Μιλάνο το “Smart Docent”, έναν ηχητικό οδηγό για την έκθεση. Το Smart Docent θα παρουσιαστεί εκτενέστερα και σε μελλοντικές εκδηλώσεις της Hyundai.

Επιπρόσθετα, στις 9 Απριλίου η Hyundai σε συνεργασία με το Monocle (Global Media Brand), θα παρουσιάσει μια διαδραστική συζήτηση με κορυφαίες εταιρείες της φετινής MDW. Συμμετέχοντες στο πάνελ θα είναι ο εκδότης του Monocle Tyler Brûlé, ο αρχιτέκτονας και πολεοδόμος Winy Maas, ο παγκοσμίου φήμης ειδικός lifestyle Li Edelkoort και ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Sangyup Lee.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO