spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣRegistro Italiano Alfa Romeo

Registro Italiano Alfa Romeo

Μια εξαιρετικά σημαντική εκδήλωση η οποία  αφορά τα ιστορικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo θα έχει επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη. Και θεωρείται ευτύχημα που θα έχουμε μιας τέτοιας παγκόσμιας εμβέλειας εκδήλωση στη χώρα μας.

Alfa Romeo RIAR_ 03

Το Registro Italiano Alfa Romeo-RIAR (www.riar.it) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την προώθηση της παράδοσης της Alfa Romeo και την διατήρηση των ιστορικών της αυτοκινήτων. Αυτό το μοναδικό club, οργανώνει από 4 έως και 13 Ιουλίου αυτή την υπέροχη εκδήλωση – οδοιπορικό.

Alfa Romeo RIAR_ 04

Πρόκειται για τον RIAR ΓΥΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2019 του Registro Italiano Alfa Romeo. Πρόκειται για έναν γύρο με πολλές προεκτάσεις προς πολλούς τομείς.

Alfa Romeo RIAR_ 05

Με 1700 μέλη παγκοσμίως ιδρύθηκε το 1962 και με γραφεία στο Μουσείο της Alfa Romeo διοργανώνει εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την ετήσια μεγάλη εκδήλωση, η οποία φέτος οργανώνεται για να πραγματοποιηθεί στη Μακεδονία.

Alfa Romeo RIAR_ 06

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά όπου η ετήσια μεγάλη εκδήλωση του Ιταλικού Club θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας, μετά το 2009 (Γιάννενα-Ζαγοροχώρια-Μετέωρα-Κέρκυρα-Παξοί) και το 2014 (Ολυμπία-Καλαμάτα-Ναύπλιο-Αθήνα).

Alfa Romeo RIAR_ 07

Ο στόχος είναι η προβολή της Μακεδονίας με τις φυσικές της ομορφιές και την σημαντική ιστορία της από τους αρχαίους χρόνους και μέχρι σήμερα.

Alfa Romeo RIAR_ 08

Η μεγάλη απόβαση θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα. Από εκεί τα μοναδικά ιστορικά αυτοκίνητα θα κινηθούν στην Καστοριά όπου θα γίνουν δύο διανυκτερεύσεις και στη συνέχεια τις Πρέσπες, τον Αρκτούρο, και το Νυμφαίο, για να καταλήξουν στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουλίου.

Alfa Romeo RIAR_ 09

Στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας τα πληρώματα θα μείνουν για πέντε βράδια. Με κέντρο τη Θεσσαλονίκη προγραμματίζονται ημερήσιες εξορμήσεις προς Βεργίνα, Χαλκιδική  και στη Λίμνη Κερκίνη.  Θα είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για τα μέλη του RIAR προκειμένου να γνωρίσουν μία τόσο ιστορική κι ενδιαφέρουσα περιοχή της χώρας μας.

Alfa Romeo RIAR_ 10

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων αυτών θα οργανωθούν εκδηλώσεις και  έκθεση των ιστορικών αυτοκινήτων σε δημόσιους χώρους.

Alfa Romeo RIAR_ 11

Το γεγονός αυτό έχει μεγάλη αξία, μιας και τα μέλη του Ιταλικού club οδηγούν ανεκτίμητης αξίας ιστορικά Alfa Romeo και το γεγονός αυτό προβάλλεται  σε ολόκληρο τον κόσμο.

Alfa Romeo RIAR_ 12

Το μεγάλο ραντεβού των classic cars και classic lovers, συνεπώς, ορίζεται για τις αρχές Ιουλίου, όπου όλη η βορειοδυτική Ελλάδα θα κινείται στον ρυθμό των ιστορικών Alfa Romeo.

Alfa Romeo RIAR_ 13

Να θεωρούμε σχεδόν βέβαιο, ότι, τα ιστορικά αυτά Alfa Romeo θα τα θαυμάσουμε από κοντά και σε παρουσίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Alfa Romeo RIAR_ 14

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν προς το παρόν. Όσο όμως ο καιρός θα πλησιάζει, τόσο και περισσότερες πληροφορίες θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO