Εκδηλώσεις Auto

Το νέο πρόσωπο του Α.Ο.Θ.

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου,  
η πρώτη συνάντηση του νέου ΔΣ του ΑΟΘ με τους αθλητές του ομίλου στην πίστα κάρτ του Ν. Ρυσίου. 

aoth_ 03

 


Μετά από ένα καλωσόρισμα του προέδρου, ο γενικός γραμματέας  έδωσε το στίγμα της ανανέωσης του ομίλου, παρουσιάζοντας με λίγα λόγια τον προγραμματισμό για το 2019.


Πρωταρχική θέση θα έχουν οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης με έμφαση στην 
οδική ασφάλεια , με ομιλίες και με πρωτότυπες δράσεις που θα γίνουν στο δρόμο, η ανανέωση της εικόνας του ομίλου και βεβαίως η εκπλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών του.

aoth_ 04

Έτσι λοιπόν και με την αφορμή της 12ης Πανελλαδικής εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας η οποία ξεκίνησε από  τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο ΑΟΘ παρουσίασε το μότο του “Οδηγώ με Ασφάλεια”,με μια φωτογράφηση των αθλητών του που πέρασαν το δικό τους μήνυμα σε μια τόσο σημαντική προσπάθεια, αφού τα τροχαία δυστυχήματα είναι από τις θλιβερότερες αιτίες θανάτου νέων ανθρώπων στη χώρα μας.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok