spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ4o Οικονομικό Forum Δελφών

4o Οικονομικό Forum Δελφών

 Η Volvo Car Hellas ήταν για μια ακόμα χρονιά Χρυσός Χορηγός στο 4o Οικονομικό Forum Δελφών (Delphi Economic Forum IV ). Το υψηλού κύρους συνέδριο, που φέτος διεξήχθη υπό τον τίτλο “Inclusive Growth” (Ανάπτυξη χωρίς Αποκλεισμούς), διήρκεσε τέσσερις ημέρες και στο πλαίσιό του μίλησαν 500 ομιλητές σε 140 συνεδριάσεις.

Ως επίσημος συνεργάτης μετακινήσεων, η Volvo Car Hellas διέθεσε μεγάλο στόλο αυτοκινήτων για τη μεταφορά των υψηλών προσκεκλημένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν κορυφαίες προσωπικότητες από τους χώρους της Πολιτικής, της Οικονομίας και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Delphi Economic Forum_ 03

Η Volvo Car Hellas υποστήριξε παράλληλα, ως Μεγάλος Χορηγός και τα Digital Disruption Sessions, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Forum, με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή συνέδρων. Στις φετινές ενότητες, ξεχωριστοί ομιλητές, όπως ο Christopher Wylie, πρώην chief data scientist της Cambridge Analytica (γνωστός ως “whistleblower” στην υπόθεση διαρροής δεδομένων που σχετίζεται με τις αμερικανικές εκλογές), μοιράστηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις για το νέο τοπίο που διαμορφώνει η σχέση της τεχνολογίας με την επικοινωνία και το μάρκετινγκ

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO