spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣAlfa Romeo Giulia Quadrifoglio NRING

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio NRING

Στην εκδήλωση “Charity Party Theodora”, μια φιλανθρωπική ενέργεια με στόχο την ενίσχυση του αντικαρκινικού νοσοκομείου Istituto

Nazionale  dei Tumori στο Μιλάνο, η Alfa Romeo βρέθηκε δίπλα στην προσπάθεια που σαν στόχο έχει να φέρει πίσω το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών.

Alfa-Romeo_ 03

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση “Theodora Charity Party”, με την Alfa Romeo να συμμετέχει ως Βασικό Χορηγός της εκδήλωσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση Theodora Children’s Charity σε συνεργασία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ, Carlo Cracco, με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση των “Giggle Doctors” που φέρνουν το χαμόγελο στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Alfa-Romeo_ 04

Η οργάνωση Theodora Children’s Charity ιδρύθηκε το 1993 στην Ελβετία και είναι ενεργή στην Ιταλία από το 1995. Η οργάνωση έχει περισσότερους από 200 Giggle Doctors -επαγγελματίες κωμικούς που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να ψυχαγωγούν παιδιά με προβλήματα υγείας- σε όλο τον κόσμο. Στην Ιταλία κάθε χρόνο, 32 Giggle Doctors φέρνουν τη μαγεία του γέλιου σε περισσότερα από 35.000 παιδιά σε 38 παιδιατρικές κλινικές. Από τις 7 Φεβρουαρίου η οργάνωση εγκαινίασε ένα νέο πρόγραμμα επισκέψεων στις σχετικές κλινικές του νοσοκομείου της Padova.   

Alfa-Romeo_ 05

Για την περίσταση, η Alfa Romeo, προσέφερε στους διοργανωτές την αυθεντική υπογεγραμμένη αγωνιστική φόρμα του Charles Leclerc, του οδηγού της Formula 1 που αγωνίστηκε με το μονοθέσιο της εταιρείας την περασμένη χρονιά. Παράλληλα οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη συλλεκτική Giulia Quadrifoglio “NRING”, την ειδική έκδοση που δημιουργήθηκε ώστε φόρος τιμής στις μεγάλες επιτυχίες της Alfa Romeo στη θρυλική πίστα του Nürburgring. Με αυτό τον τρόπο η τεχνική και αγωνιστική κληρονομιά της Alfa Romeo συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της ιδιαίτερα σημαντικής φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Alfa-Romeo_ 06
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO