Εκδηλώσεις Auto

Και του χρόνου!

Ποιος θα το πίστευε πως όταν ο ελληνικής καταγωγής, βρετανός σχεδιαστής αυτοκινήτων Alec Issigonis σχεδίαζε το θρυλικό ,Μίνι Κούπερ έμελλε να γράψει μία  ιστορία η οποία όχι μόνο τελειωμό δεν έχει, αλλά εξακολουθεί να συμπαρασύρει ευχάριστα τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο , στην φιλοσοφία ενός μικρού αυτοκινήτου σύμβολο της νεανικής ανεξαρτησίας του 20 αιώνα. Πάνω στον δρόμο λοιπόν που χάραξε το Morris Mini Minor ή Mini Cooper, όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα, έκοψαν την πίττα τους τα μέλη , του Club Mini north.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα σε έναν ξεχωριστό χώρο που  βρίσκεται στο Πολύκαστρο Κιλκίς,το club ΜΥ 5621,όπου ο εσωτερικός του διάκοσμος αποτελεί ζωντανή ιστορία του λιλιπούτειου μπέστ σέλλερ οχήματος με τις 5,3 εκατομμύρια πωλήσεις, παραβρέθηκαν οι απανταχού φίλοι των mini cooper, όπου τραγούδησαν χάρηκαν, και έθεσαν νέους στόχους για το μέλλον. Στην εκδήλωσε το παρόν έδωσε και η κ. Αντωνίου Θεδώρα υπεύθυνη του τμήματος marketing της Βελμάρ Βορείου Ελλάδος.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok