spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΒραβεία Autobest

Βραβεία Autobest

 Τριάντα ένας εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου από 31 χώρες ψήφισαν – και νικητής του τίτλου AUTOBEST 2019 αναδείχτηκε το Opel Combo. Το νέο όχημα στέφθηκε επίσημα “Best Buy Car Europe 2019” στην τελετή απονομής βραβείων στη Βρυξέλλες. Σύμφωνα με την κρίση της επιτροπής, κανείς από τους ανταγωνιστές του δεν προσφέρει μία τέτοια σχέση κόστους/απόδοσης. Ο CEO της Opel, Michael Lohscheller και ο Διευθύνων Σύμβουλος Sales, Aftersales & Marketing, Xavier Duchemin μετέβησαν στο Βέλγιο για να παραλάβουν το βραβείο του πολυτάλαντου οχήματος.

Opel-Combo-Life_ 03

«Οι πελάτες και η κοινότητα των media εντυπωσιάστηκαν εξίσου από το Combo Life» δήλωσε ο Michael Lohscheller κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής. «Έχουμε εξοπλίσει  το Combo Life με υψηλά επίπεδα ευελιξίας, άνεσης και καινοτόμες τεχνολογίες, απαράμιλλες στην κατηγορία. Επομένως, το Combo Life παίζει πρωταρχικό ρόλο στην τρέχουσα προϊοντική μας επέλαση, που θα συνεχιστεί φέτος και του χρόνου. Αυτό υπογραμμίζεται από τον τίτλο ‘Best Buy Car of Europe’.»

Opel-Combo-Life_ 04

«Οικογένειες, λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων και επαγγελματίες περιμένουν υποστήριξη από το ‘best buy car’ στην αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων. Αυτή η διάκριση AUTOBEST αποδεικνύει ότι το νέο μας Combo Life είναι ο ιδανικός συνεργάτης τους» πρόσθεσε ο  Xavier Duchemin.

Το Opel Combo Life διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες όπως Προσαρμοζόμενο Σύστημα Διατήρησης Σταθερής Ταχύτητας [Adaptive Cruise Control], Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού [Driver Drowsiness Alert], Kάμερα Oπισθοπορείας 180 μοιρών, Head-up display και προστασία “Flank Guard”. Το νέο μοντέλο από το Rüsselsheim συνδυάζει την άνεση και τη δυναμική συμπεριφορά ενός επιβατικού αυτοκινήτου με την ευρυχωρία και μεταβλητότητα ενός οχήματος μεταφοράς προσώπων. Η κριτική επιτροπή έλαβε επίσης υπόψιν της κριτήρια όπως το κόστος ιδιοκτησίας και τα πρότυπα τεχνικής υποστήριξης του δικτύου service. Οι ειδικοί πείστηκαν από το συνολικό πακέτο της πέμπτης γενιάς Combo.

Opel-Combo-Life_ 05

Ως “Best Buy Car of Europe 2019” το Combo Life συνεχίζει την ισχυρή παράδοση της Opel. Τα τελευταία χρόνια η Γερμανική μάρκα έχει διακριθεί δύο φορές στο θεσμό βραβείων AUTOBEST. Το Opel Corsa απέσπασε τον τίτλο το 2007 και το 2015. Το AUTOBEST απονέμει τη διάκριση “Best Buy Car of Europe” από το 2000.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO