spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣNissan παρούσα στις εταιρείες ενοικιάσεων

Nissan παρούσα στις εταιρείες ενοικιάσεων

Σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο “Μαϊάμι” στην Καλαμαριά, η Nissan πραγματοποίησε την καθιερωμένη –πλέον- εορταστική εκδήλωση, για τους επαγγελματίες του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων της Βορείου Ελλάδος.

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με κύριο προσόν του την απόσταση “αναπνοής” από το κύμα,  στελέχη και συνεργάτες της Nissan, αλλά και δημοσιογράφοι από τον Ειδικό Τύπο της πόλης, είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ανταλλάξουν απόψεις για τα τεκταινόμενα στον κλάδο, αλλά και να  ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κάθε λεπτομέρεια,  για την ολοκληρωμένη γκάμα των μοντέλων της μάρκας.

Nissan Christmas Event_ 03

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF, που αποτελεί την ενσάρκωση του Intelligent Mobility της Nissan,  του οράματος  της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

“Συνοδοιπόρος” της Nissan σε αυτό το εορταστικό “ταξίδι” γεύσεων και εμπειριών, ήταν η Salt Odyssey, μια πολυβραβευμένη εταιρεία με έδρα στην Θεσσαλονίκη, που ειδικεύεται στην παραγωγή ιδιαίτερων “εκδόσεων” αλατιού, σε όποια μορφή μπορεί να φανταστεί κανείς…

Nissan Christmas Event_ 04
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO