spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Hyundai κατασκευαστής της χρονιάς

Η Hyundai κατασκευαστής της χρονιάς

Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα νέα που έρχονται. Η Hyundai Motor διακρίθηκε ως κατασκευαστής της χρονιάς στο τελευταίο τεύχος των βραβείων του BBC TopGear Magazine. Η εταιρεία της Νότιας Κορέας βραβεύθηκε για την ευρεία και φιλόδοξη γκάμα της, γεγονός που θα “ζήλευαν” εδραιωμένοι όμιλοι του χώρου. Ακόμη, τα i30N, IONIQ και KONA Electric διακρίθηκαν για την αξιοπιστία τους.

Η Hyundai Motor αναδείχθηκε κατασκευαστής της χρονιάς στο τελευταίο τεύχος των βραβείων του περιοδικού BBC TopGear.Το περιοδικό BBC TopGear αναδεικνύει την ταχεία εξέλιξη της Hyundai με την πάροδο των χρόνων. Συγχαίρει την ευρεία και φιλόδοξη γκάμα των προϊόντων της και πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα i30N, IONIQ και KONA Electric.

Το BBC TopGear τόνισε : “Η Hyundai διαθέτει ένα οπλοστάσιο αυτοκινήτων ώστε να κάνει εδραιωμένους ομίλους να ζηλεύουν. Ένα αουτσάιντερ κερδίζει μάλλον καλύτερα την παράσταση; Η Hyundai έχει προχωρήσει πολύ. “

Hyundai_ 03

 Από τα αυτοκίνητα πόλης έως τα παραδοσιακά και υψηλών επιδόσεων οχήματα μέχρι τα μεγάλα και μικρά SUV που προσφέρονται με επιλογή κινητήρων από βενζινοκινητήρες και υβριδικούς έως μηδενικών εκπομπών ρύπων, ηλεκτρικά και υδρογόνου, η Hyundai προσφέρει στους πελάτες μία από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο κ. Tony Whitehorn, President και CEO της Hyundai Motor UK, δήλωσε: “Η διάκριση αυτή από το περιοδικό BBC TopGear είναι μια απόδειξη για το πόσο έχουμε εξελιχθεί ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία. Το 2008, πουλήσαμε μόνο 28.000 οχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα φθάνοντας στο 2018, είμαστε ένας από τους δέκα κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα πουλήσουμε πάνω από 90.000 αυτοκίνητα πριν το τέλος του έτους. Ο Νο 1 λόγος αγοράς των οχημάτων μας τώρα είναι η σχεδίασή τους. Η μάρκα μας συνεχίζει να εξελίσσεται και είμαστε πολύ υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές από ποτέ».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO