spot_img

SUBARU Open days

Μπορεί η αυλαία της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΟ να έπεσε, όμως πέρασαν πολλοί από το περίπτερο της Subaru που ζήτησαν να οδηγήσουν τα «χιλιοεξακοσάρια» της γκάμας. Και η  απάντηση  έρχεται με τα καθιερωμένα SUBARU OPEN DAYS όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα κατατοπιστικό test-drive. 

Subaru open days_ 03

Έτσι, στην έκθεση της αντιπροσωπείας, Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου, 20-24 Νοεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα (το Σάββατο μέχρι τις 15.00) θα γίνονται Test-drive με τα Subaru XV 1.6 και Impreza 1.6.

Subaru open days_ 04

Οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν  από κοντά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η νέα Παγκόσμια Πλατφόρμα της Subaru, ο ανανεωμένος κινητήρας Boxer και το «ροπάτο» CVT. Θα ξεναγηθούν στον κόσμο του EyeSight, του συστήματος υποβοήθησης οδήγησης και θα μάθουν πώς με το X-Mode κατεβαίνουμε κατωφέρεια με απόλυτο έλεγχο ακόμα και χωρίς φρένα, γιατί η συμμετρική τετρακίνηση είναι βασικός παράγοντας της ενεργητικής ασφάλειας, πόσο σημαντική είναι η μεγιστοποίηση της ορατότητας και άλλα πολλά.

Subaru open days_ 05

Δεν είναι τυχαίο που τα νέα Subaru XV & Impreza έχουν κερδίσει την κορυφαία διάκριση BEST IN CLASS του Euro NCAP ως τα Ασφαλέστερα Αυτοκίνητα στην Κατηγορία τους (μικρό οικογενειακό).

Για μια καλύτερη εμπειρία σε Test-drive τώρα επικοινωνήστε στο 210 6800800 για να κλείσετε ραντεβού.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO