Εκδηλώσεις Auto

Στους κορυφαίους της Ευρώπης

H σοβαρότητα, η συνέπεια προς τον πελάτη και η υψηλή τεχνογνωσία ήταν κάποια από τα στοιχεία τα οποία έκαναν να διαπρέψουν τέσσερις ελληνικές επιχειρήσεις του δικτύου Ford. Πιο συγκεριμένα η Ford Αναστασίου, Ford Γκαρτζονίκας, Ford Σταθοκωστόπουλος και Ford Βροχίδης-Χατζής ήταν οι Έλληνες Επίσημοι Έμποροι της Ford που παρέλαβαν το Βραβείο Προέδρου.

Η Ford Motor Ελλάς τους παρέδωσε τα βραβεία σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό πριν από λίγες ημέρες. Για την αξιολόγησή τους μετρήθηκαν οι επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017 σε διάφορους τομείς, αλλά κυρίως στην Εμπειρία των πελατών.

Ford Chairmans Award_ 03

To Βραβείο Προέδρου, (Chairman Award) της Ford, είναι ένα Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των Επίσημων Εμπόρων για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων, ανταλλακτικών αλλά κυρίως στην Εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες - η οποία μάλιστα αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο όλοι οι Επίσημοι Έμποροι της Ford σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Φέτος, για την Ελλάδα οι τέσσερις νικητές ήταν οι:

Ford Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα – Βόλος)

Ford Anastasiou_ 04

Ford Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη)

Ford Vrohidis_ 05

Ford Σταθοκωστόπουλος Α.Ε.Ε. (Αγρίνιο)

Ford Stathokostopoulos_ 06

Ford Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα)

Ford Gartzonikas_ 07

 

Η βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων Επίσημων Εμπόρων της Ford, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Chairman’s Award, έγινε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Ford Motor Ελλάς. Τα βραβεία δόθηκαν στους νικητές από την Πέτρη Λογαρά, Operations Manager της Ford Motor Ελλάς και Βασίλη Παπαναστασίου, Διευθυντή After Sales της Ford Motor Ελλάς.

“Βρισκόμαστε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον πωλήσεων”, δήλωσε η Πέτρη Λογαρά, “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι Επίσημοι Έμποροι καταβάλουν κάθε φορά τη μέγιστη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη”.

“Η βελτίωση της Εμπειρίας των Πελατών μας σε όλα τα επίπεδα είναι βασικός μας στόχος”, δήλωσε ο Βασίλης Παπαναστασίου. “Η συμβολή όλων των Επίσημων Εμπόρων είναι καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη του στόχου αυτού.”

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, Νίκος Νοταράς, συνόδευσε τους Έλληνες νικητές του προγράμματος Chairman’s Award στη φετινή εκδήλωση στο Βερολίνο. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε για τον σκοπό αυτό.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok