spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣTo MINI Electric Concept στην Αθήνα

To MINI Electric Concept στην Αθήνα

Πολύ εντυπωσιακή η  Βρετανική premium μάρκα παρουσιάζει τα μοντέλα της από 10 – 18 Νοεμβρίου 2018 στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Αποκλειστική εμφάνιση για το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο MINI Electric Concept στην Ελλάδα που προαναγγέλλει μία νέα μορφή αστικής μετακίνησης.

Η αίσθηση εξατομικευμένου στυλ ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο στοιχείο της μάρκας ΜΙΝΙ. Η διασκεδαστική οδήγηση με την go  kart αίσθηση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, κάνουν κάθε μοντέλο ΜΙΝΙ ξεχωριστό στην κατηγορία του. Στη φετινή έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 10 – 18 Νοεμβρίου, η ΜΙΝΙ θα παρουσιάσει μία πλούσια ποικιλία μοντέλων, όπως το νέο τρίθυρο MINI, το νέο πεντάθυρο MINI, το MINI Countryman, το MINICountryman Plug  In Hybrid καθώς το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο ΜΙΝΙ ElectricConcept.

Mini_ 03

Το μοντέρνο stand της MINI (Νο. 17) θα χωρίζεται σε θεματικές ενότητες που θα βασίζονται στη φιλοσοφία της μάρκας. Στο MINI Corner θα παρουσιάζονται το νέο τρίθυρο ΜΙΝΙ, το νέο πεντάθυρο ΜΙΝΙ, και το MINI Countryman. Στο MINI Electric Corner, θα βρίσκεται το πρωτότυπο MINI Electric Concept και το MINI Countryman Plug-In Hybrid που σηματοδοτούν για τη μάρκα νέες μορφές αστικής μετακίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων. Στο χώρο του ΜΙΝΙ welcome area, οι επισκέπτες θα μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για test drive και να ενημερωθούν για προσφορές των μοντέλων ΜΙΝΙ.

Mini_ 04

Όσον αφορά τα μοντέλα που παρουσιάζονται στην έκθεση, τα νέα τρίθυρα και πεντάθυρα ΜΙΝΙ διατίθενται με νέους συνδυασμούς κινητήρα – κιβωτίου, μία εκτεταμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, νέας σχεδίασης προβολείς και πίσω φώτα, πρόσθετες εξωτερικές αποχρώσεις και προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας για άνεση και ψυχαγωγία.

Mini_ 05

Το περιπετειώδες MINI Countryman προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, λειτουργικότητας, και σπορ οδηγικής αίσθησης ΜΙΝΙ στην premium SAV compact κατηγορία ενώ το ΜINI   Cooper   S   E   Countryman   ALL4 (το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της ΜΙΝΙ) χάραξε την πορεία για γνήσια ηλεκτρική, διασκεδαστική οδήγηση.

Μεγάλο ενθουσιασμό αναμένεται να προκαλέσει  το  ΜΙΝΙ  Electric  Concept  όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τρίτη φορά παγκοσμίως. Το πρωτότυπο όχημα μεταφέρει το μήνυμα της βιώσιμης αστικής μετακίνησης και ταυτόχρονα προαναγγέλλει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής ΜΙΝΙ που θα ακολουθήσει το 2019.  

Mini_ 06

Επιπλέον, θα πρώτη φορά, η ΜΙΝΙ θα παρουσιάσει μία νέα Augmented Reality εφαρμογή η οποία με την χρήση της συσκευής Microsoft HoloLens θα επιτρέπει στους φίλους της μάρκας να προβάλουν επιτόπου αξεσουάρ ΜΙΝΙ πάνω στα αυτοκίνητα MINI.

Mini_ 07

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO