spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ"Ηλέκτρισε" το Jaguar I-PACE

“Ηλέκτρισε” το Jaguar I-PACE

Το ηλεκτρικό SUV επιδόσεων Jaguar I-PACE κέρδισε το Βραβείο Γερμανικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2019. Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα (EV) της βρετανικής μάρκας κέρδισε τις περισσότερες ψήφους από μια ομάδα 14 έμπειρων δημοσιογράφων που οδήγησαν 59 αυτοκίνητα σε μια σειρά συγκριτικών δοκιμών. Λάτρεψαν τον πρωτοποριακό συνδυασμό της δυναμικής της οδήγησης, της απόδοσης και του στυλ του I-PACE.

Jaguar-I-Pace_ 03

Ο Jens Meiners, μέλος και εκπρόσωπος της Κριτικής Επιτροπής Γερμανικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, δήλωσε: «Το Jaguar I-PACE δεν είναι μόνο το πρώτο premium ηλεκτρικό όχημα καταξιωμένου κατασκευαστή, αλλά συνδυάζει επίσης με έναν πρωτοποριακό τρόπο τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής του».

«Η απόδοσή του είναι εντυπωσιακή ενώ ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό και την πρακτικότητά του. Γι ‘αυτόν τον λόγο το I-PACE ήταν τελικά ο νικητής έναντι τόσο ισχυρών ανταγωνιστών».

Jaguar-I-Pace_ 04

Το βρετανικό ηλεκτρικό όχημα έφτασε στην κορυφή της λίστας των πέντε επικρατέστερων αυτοκινήτων κερδίζοντας την πρώτη θέση. Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε τον σχεδιασμό, την απόδοση, την οδήγηση, το σύστημα αναρτήσεων (ride, handling), τη μελλοντική βιωσιμότητα και τη γενική καταλληλότητα κάθε μοντέλου στον δρόμο και στην πίστα Bilster Berg.

Jaguar-I-Pace_ 05

Με την αποδοχή του βραβείου, ο Καθηγητής Δρ. Ralf Speth, Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Land Rover, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης για το πρώτο μας πλήρως ηλεκτρικό όχημα, το Jaguar I-PACE. Η απόκτηση ενός τέτοιου βραβείου στην πατρίδα των κορυφαίων επώνυμων αυτοκινήτων είναι ανεκτίμητη». 

Το I-PACE είναι επίσης υποψήφιο για το Παγκόσμιο Βραβείο Αυτοκινήτου της Γυναίκας, μαζί με την «αδελφή» του, το εξαιρετικά πρακτικό E-PACE SUV υψηλής απόδοσης. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 12 Νοεμβρίου.

Jaguar-I-Pace_ 06

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO