Εκδηλώσεις Auto

Κατέκτησαν το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness

Προσέξτε το τι συμβαίνει στον κόσμο! Τι μπορεί να καταφέρει το Nissan Patrol το οποίο κατέκτησε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, για τον μεγαλύτερο συγχρονισμένο “χορό” αυτοκινήτων. Πράγματι, με 180 Nissan Patrol να “χορεύουν” συγχρονισμένα,  σε σχήμα  γερακιού, το νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness του μοντέλου, είναι το τρίτο σε σειρά και το έκτο για τη Nissan Middle East.

Nissan Patrol World Record_  03

To  Nissan Patrol  κατέκτησε ένα ακόμα Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness : αυτή την φορά για τον μεγαλύτερο συγχρονισμένο “χορό” αυτοκινήτων. Αυτό το ρεκόρ, αναγνωρίζει το εγχείρημα με τον  μεγαλύτερο αριθμό αυτοκινήτων που κινούνται συγχρονισμένα,  σε ένα σχηματισμό. Συνολικά 180 Nissan Patrol έλαβαν μέρος για την καταγραφή του εγχειρήματος,  όπου οι οδηγοί τους  τα κινούσαν σε συγχρονισμένο μοτίβο, που είχε το σχήμα ενός γιγαντιαίου γερακιού της ερήμου. Το νέο αυτό  βραβείο, είναι το τρίτο που κατακτά το Nissan Patrol, στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Ρεκόρ  Guinness.

Video-Δείτε πως "χορεύουν" 180 Nissan Patrol  

Η Nissan πέτυχε αυτό το νέο ρεκόρ στο στάδιο  του Rugby 7s του Ντουμπάι, κερδίζοντας τα προηγούμενα παγκόσμια ρεκόρ με 36 αυτοκίνητα. Με επικεφαλής τον διεθνή οδηγό αγώνων  Axcil Jefferies, δύο ομόκεντρες γραμμές αυτοκινήτων οδήγησαν σε αντίθετες κατευθύνσεις γύρω από το περίγραμμα ενός γερακιού, σε  συνολική απόσταση 1.476 μέτρων. Το σχήμα που σχηματίστηκε από τα 180 Nissan Patrol  που συμμετείχαν στην προσπάθεια μετρήθηκε από 176,5 έως 225 μέτρα.  Από ψηλά, το όλο εγχείρημα έμοιαζε με ένα γιγαντιαίο γεράκι σε πτήση πάνω από την άμμο της  Αραβικής ερήμου.

Nissan Patrol World Record_  04

Αυτό το βραβείο,  είναι το τρίτο που το Nissan Patrol  κερδίζει στον θεσμό των Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015, το αυτοκίνητο έσπασε το ρεκόρ για την ταχύτερη άνοδο ενός αμμόλοφου ύψους 100μ., επιτυγχάνοντας την ανάβαση σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα. 

Nissan Patrol World Record_  05

Ο πρώτος τίτλος κατακτήθηκε τον Αύγουστο του 2013, όταν το Nissan Patrol  τράβηξε με επιτυχία το βαρύτερο αεροσκάφος του κόσμου για περισσότερο από 164 πόδια (50 μέτρα),  στο Διεθνές Αεροδρόμιο Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Nissan Patrol World Record_  06

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok